Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

natieračské práce výrub - stromy vrátane prierezov konárov zasklievanie - presklené plochy - okná - podhľadové panely umývanie - okná - fasády Výškové práce pomocou horolezeckej techniky

Upratovacia firma Špecializujeme sa na kompletné upratovanie kancelárskych budov, obytných domov a v neposlednom rade aj na upratovanie domácností vrátane napr. Umývanie okien. Pre svoju prácu používame spoľahlivé atestované čistiace a dezinfekčné prostriedky a upratovacie stroje od firmy Kächler.

Hlavným zameraním stavebnej spoločnosti Cezar servis, s.r.o. je rekonštrukcia, revitalizácie a zatepľovanie budov. Rekonštruujeme historické budovy, rodinné domy, byty ale aj podkrovné priestory. Ďalej vykonávame demolačné práce a tiež zabezpečujeme komplexné upratovacie služby. Nájdete nás na adrese Záběhlická 1396/47, Praha 10. Stavebná ...

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

Poskytujeme upratovacie služby pre domácnosti, kancelárie a ďalšie nebytové priestory. Profesionálne upratovanie sme ochotní prispôsobovať zákazníkovo potrebám a mimo upratovania ponúkame tiež služby doplnkové, ako umývanie okien alebo žehlenie.

Sťahovanie u nás vnímame ako komplexnú službu, ktorá v sebe zahŕňa dôslednú prípravu rozpočtu, naplánovanie logistiky, poskytnutie baliacich materiálov, zabalenie zariadenia, montážne služby, prepravu, rozmiestnenie nábytku a zariadení v nových priestoroch. Pred a po sťahovaní zaistíme upratovanie priestorov a ľahké stavebné úpravy. Počas ...

Majte doma predvianočných upratané po celý rok. Doprajte si viac voľného času a nechajte na nás zariadiť vám príjemné, čisté prostredie nielen u vás doma, ale napríklad aj vo vašej kancelárii či iných komerčných a spoločenských priestoroch.

Zabezpečujeme komplexný upratovanie určených priestorov. Práca je vykonávaná vlastným materiálom, nástrojmi, vybavením, dopravou a prípadným dozorom potrebným na zabezpečenie celej práce.

Poskytujeme komplexné upratovacie služby pre firmy, jednotlivcov a domácnosti. Ponúkame ako jednorazové, tak aj pravidelné a generálne upratovanie domácností, kancelárií, firemných priestorov, hál a priemyselných objektov.

Ponúkame kryštalizácia podláh, upratovacie práce, výškové práce a umývanie fasád, stavebné práce.

Ponúkam inovatívnu technológiu upratovacích služieb pomocou pary. Vykonávam parné čistenie a dezinfekciu vozidiel, motoriek, strojov, lodí, vrátane ošetrenie laku vozidiel aj plôch v domácnostiach. Vďaka najmodernejším prenosným agregátom na parné čistenie sme úplne mobilné a prídeme k Vám.Dále poskytujem služby antibakteriálnej ochrany ...

služby: - správa u údržba budov - facility management - upratovacie služby - fyzická ostraha objektov

upratovacie služby - upratovanie rodinných domov, bytov, kancelárií - umývanie okien - čistenie čalúneného nábytku.

upratovacie služby - kompletné upratovanie kancelárií, administratívnych budov, komerčných plôch. sťahovacie služby kvetinárstvo - predaj kvetov.

služby: - sťahovanie - medzinárodné sťahovanie - baliace služba - vypratanie - upratovacie služby - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - nákladné taxi Autopožičovne: - úžitkové vozidlá

Upratovacie služby: - upratovanie domov, bytov, administratívnych budov.

Spoločnosť Midian - Coral, v.o.s. ponúka svojim zákazníkom komplexné upratovacie práce. Vykonávame pravidelný aj jednorazový upratovanie domácností, kancelárií a tiež panelových a nájomných domov. Medzi služby ktoré naša spoločnosť poskytuje patrí upratovanie a umývanie podláh, okien, upratovanie po maľovaní, utieranie prachu, upratovanie ...

upratovacie služby - pravidelné upratovania (bytové domy, kancelárie, reštaurácie, hotely, domácnosti) - jednorázové upratovanie bytov - výškové práce - umývanie okien.