Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Služby: -starostlivosť o dom a domácnosť -starostlivosť o deti -starostlivosť o seniorov -správa a údržba nehnuteľností

Služby: -náhradné plnenie -BOZP, PO a revízia -stavebné práce a predaj materiálu -call centrum -digitalizácia dokumentov -informačné a telekomunikačné technológie -veľkoobchod kancelárskych potrieb -veľkoobchod, maloobchod pracovných odevov -veľkoobchod, maloobchod čistiace prostriedky -upratovacie služby

Služby: - upratovacie - čistenie kobercov - čistenie všetkých typov presklených plôch - údržba nehnuteľnosť - maliarske práce - pokládka, renovácia podláh - facility management

Služby: - správa a údržba budov - facility management

Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Ponuka kompletných jednorazových aj pravidelných upratovaní administratívnych budov, nebytových priestorov, bytov a bytových komplexov.

Služby pre rodinu a domácnosť. Na Vaše prianie Vám sprostredkujeme široký rozsah služieb týkajúcich sa chodu Vašej domácnosti, domu, starostlivosti o Vaše deti, či starostlivosti o Vašich starších príbuzných.

Upratovacia firma z Prahy, zaisťuje upratovanie kancelárií, bytov, hál v celej SR.

Spoločnosť RIVETA s.r.o. zaisťuje upratovacie služby v Prahe a jej okolí. Okrem upratovacie služby vykonávame aj údržbu záhrad a zelene, vypratávacie práce, čistenie kobercov a sedačiek a účtovné služby. Našimi zákazníkmi sú: bytové družstvá, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Upratovacie služby - upratovanie vonkajších, kancelárskych a bytových priestorov - záhradnícke práce.

Maliarske a lakovnícke práce. Maľovanie bytov, izieb, kancelárií a verejných priestorov. Natieranie a striekanie fasád. Umývanie fasád. Striekanie a umývanie striech. Kompletné upratovacie služby, upratovanie bytu po maliaroch. Pokládka plávajúcich podláh a kobercov. Drobné murárske práce. Maľovanie za rozumné ceny.

Upratovacia firma. Jednorazové upratovanie: - po remeselníkoch - generálny - umývanie okien s rámami - umývanie sklenených stien - čistenie kobercov a čalúnenie na mokro

Správna a upratovacia firma, ktorá Vám ponúka upratovacie služby v oblasti kancelárií a škôl, priemyselných podnikov, upratovanie obchodných priestorov, upratovanie hotelov a penziónov, upratovanie panelových domov, upratovanie rodinných domov a bytov, kultúrnych a športových zariadení.

Upratovacie služby Technická správa Ostraha Recepcia Údržba zelene Technický audit

Vykonávame upratovanie a čistenie okien vrátane nákladov.

Strojné upratovacie služby: -čistenie všetkých druhov podlahových plôch, suchým alebo mokrým procesom. Hliníkové pojazdné lešenia: -predaj, prenájom, montáž -lešenie je zhotovené z hliníkových zliatin rámového typu, je pojazdné na kolieskach opatrených brzdou a závitmi na vyrovnanie terénu a možno ho postaviť aj na schodoch.

Služby: -upratovacie -údržba záhrad -správa budov

Upratovacia služba: - upratovacie práce - upratovanie bytov, domov a kancelárií, priemyselných priestorov, umývanie okien, voskovanie podláh Čistenie - kobercov.

Naša stavebná firma poskytuje služby: - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia bytov, rodinných domov - elektrikárske práce - inštalatérske práce - montáž sadrokartónov - maliarske práce - výmena väčších spotrebičov - údržbárske činnosti - upratovacie služby - stavba, zateplenie rodinné domy.

Vykonávame čistenie a upratovanie bytov, kancelárií a nebytových priestorov.