Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Ochrana majetku a osôb Opatrovateľská služba Upratovacia služba

Rekonštrukcia: - kúpeľňové jadrá Práca: -maliarske -upratovacie

Služby: -opatrovateľské -stráženie detí -výpomoc v domácnosti -bežné upratovanie -obstaranie nákupov -zaistenie sprievodu

Služby: -správa nehnuteľností -upratovacie práce -pranie bielizne -čistenie kobercov a čalúnenie Práca: -vodoinštalatérske -murárske -podlahárske -maliarske -izolačná -rekonštrukcia

Služby: -facility management: -správa budov. -upratovacie, bezpečnostné služby. -autodoprava. -sťahovanie. -skladovacie služby.

Komplexné upratovacie služby: - kancelárií, hál, skladov, nemocníc, škôl, domácností - strojové čistenie kobercov a čalúnenie - umývanie okien a sklenených prepážok - umývanie a čistenie osvetlenia interiérov.

-Pranie, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru

Generálne, bežné a jednorazové upratovanie bytov a firiem, upratovanie lístia, snehu (pohotovosť), údržba zelene. Drobné murárske práce. Ručné výkopové práce, búracie a maliarske práce.

Bezpečnostná a detektívna agentúra.

- Sprostredkovanie obchodu a služieb. - Veľkoobchod a maloobchod. - Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť. - Pranie pre domácnosť, žehlenie, opravy a údržba odevov, bytového textilu a osobného tovaru.

Kompletné výstavby a rekonštrukcia rodinných a bytových domov - bytových jadier - plotov - bazénov - zámkových dlažieb ai.

Služby: -bezpečnostná agentúra. -inštalácia kamerových systémov. -upratovacie služby. -správa, údržba nehnuteľností.

Kompletné upratovanie budov, kancelárií, bytov, ...

Ponúkame služby hodinového manžela, murárske, klampiarske a maliarske práce, pokladanie obkladov a dlažieb či bežnú údržbu domov, bytov i záhrad.

Sme profesionálnou multidisciplinárnou firmou so sídlom v Prahe, zaisťujúcou kvalitné štandardizované služby mesta. Efektivita našej práce spočíva predovšetkým v nasadení skúsených ľudí, ktorí dokážu pracovať v tíme a poznajú súčasné aj osvedčené postupy a technológie zo svojho odboru a odborov príbuzných. Nie je pre nás problémom zrealizovať ...

Deratizácia Dezinsekcia Ochrana proti holubom Upratovacie práce Údržba zelene Protipožiarne nátery

Čistenie a ošetrovanie podlahových krytín, pravidelný a generálne upratovanie, čistenie tlakovou vodou, odmasťovanie a pod.. Čistíme a ošetrujeme podlahové krytiny: -bytové priestory -nebytové priestory -butiky a obchodné domy -lekárske praxe a nemocnice -športové haly.

Bezpečnostná služba: - stráženie majetku a osôb - fyzická ostraha objektu - kombinovaná (fyzická a technická) stráženie objektu - zabezpečenie projektov technického zabezpečenie objektov - recepčné a informátorské služby - fyzická ostraha, strážna služba, monitorig - elektronické zabezpečenie - stráženie s využitím kamerového systému ...

Ponuka: - stále upratovanie objektov a kancelárií - upratovanie súkromných rodinných domov - špeciálne upratovanie na objednávku - umývanie okien, čistenie kobercov atď. - generálne upratovanie - mimoriadne upratovanie pre realitné kancelárie a penzióny - ďalšie špeciálne služby a práce podľa Vášho priania po sedem dní v týždni.

Služby: - čistenie kobercov a čalúnenie - hodinový manžel Praha - maľovanie bytov a nehnuteľností - umývanie dverí, krytín a telies - umývanie okien a žalúzií. Upratovanie: - bytov - rodinných domov - nájomných domov - panelových domov - firiem.

Fyzická ostraha objektov - ochrana osôb - bezpečnostná logistika - detektívne služby - bezpečnostné analýzy Dodávka - elektronické zabezpečovacie systémy Upratovacie služby