Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

vymaľovať, natrieť, zložiť nábytok, väčšie inštalatérske práce aj len výmena batérie, odpady, elektrikársé práce, zapojenie spotrebičov, zámky, zabezpečenie bytu, vŕtanie do panelov, opravy nábytku, nastavenie okien, lepenie, upratovanie, odvoz sute, kompletná rekonštrukcia bytu i menšie murárske práce atď. Cena 250 Kč / hod. (pri rozsiahlejších ...

Od roku 2012 v Českej republike ponúkame upratovacie služby takmer všetkých druhov nebytových a bytových objektov, od administratívnych, obchodných, predajných, cez peňažné ústavy, expozičné centrá, priemyselné podniky, bežné výrobné haly a stravovacie prevádzky až po hotely, školy a nemocničné zariadenia.

Poskytujeme kvalitné upratovacie služby, najmä upratovanie domácností, upratovanie kancelárií, upratovanie domov a ďalšie služby. Všetky služby poskytujeme v regiónoch Praha a Stredočeský kraj, po dohovore aj v iných lokalitách. Naša upratovacia služba robí jednorazové upratovanie aj pravidelné upratovanie. Upratovacie služby poskytujeme 24 hodín ...

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Upratovacia firma. Služby: - upratovanie domov, bytov, firiem - jednorazové aj pravidelné upratovanie - žehlenie - umývanie okien.

Služby: - stráženie detí - doučovanie - upratovacie služby - venčenie a stráženie psov - hodinový manžel - detské oslavy

Služby: - upratovacie - upratovanie domácností, kancelárií - hotelový servis, upratovanie hotelov.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - upratovacie služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osôb - pult centrálnej ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostno-technické služby.

Služby: - ekologické poradenstvo - odpadové hospodárstvo

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie technických služieb -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Lakovnícke a natieračské práce Maliarske práce Stolárske práce Upratovacie služby Výškové práce Drobné stavebné práce.

Maliarske, natieračské a lakovnícke práce. Upratovacie práce - pravidelné upratovanie domov aj kancelárií - umývanie okien. Montáž tepelnej izolácie.

Služby: - upratovacie - upratovanie domácností, kancelárskych priestorov - umývanie okien - upratovanie spoločných priestorov domov.

Upratovacie služby - upratovanie kancelárií, obchodných priestorov a priemyselných podnikov - zimná údržba, upratovanie snehu - údržba trávnatých plôch.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - upratovacie služby.

Antik bazár - starožitný nábytok - obrazy, grafika, sklo, porcelán. Upratovacie služby - upratovanie kancelárií i domácností - umývanie okien.

Na upratovacom portáli Vyluxuj nájdete pani na upratovanie a pánov na upratovanie, ktorí Vám zaistia upratovanie domácnosti, upratovanie bytu, upratovanie domu, upratovanie, generálne upratovanie, žehlenie, umývanie okien, kosenie trávy.

Desinsekcia, dezinfekcia, deratizácia - DDD. Služby v oblasti dezinsekcie, dezinfekcie. Firma sa špecializuje najmä na odbor zdravotníctva – operačné sály, infekčné prostredie, infekčné izby. Ďalej sú služby poskytované pre školy, školské a závodné jedálne, iné stravovacie zariadenia, byty. Desinsekčné a dezinfekčné služby najvyššej úrovne - ...

Naša spoločnosť A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. sa špecializuje predovšetkým na komplexné upratovacie služby, pravidelné a jednorazové upratovanie. Naša firma sídli na Prahe 5, našu pobočku nájdete v Brne. Môžeme vám ponúknuť široký sortiment služieb. Vykonávame: - pravidelné upratovanie kancelárií, domov, nemocníc a zdravotníckych ...

Činnosť: - upratovacie služby - upratovanie domácností, komerčných a kancelárskych priestorov