Proces vydania knihy umožňuje knižné vydavateľstvo, ktoré ponúka jazykové korektúry textu diel, cenové kalkulácie, grafické služby, ale aj marketingové služby, predovšetkým predaj kníh a iných umeleckých diel, odborných publikácií aj iných knižných žánrov

Kaspar Production - produkcia na kľúč - zastupovanie hudobných skupín. Kaspar Record - výroba nahrávok pre profesionálne a amatérske kapely. Kaspar Foto - fotograf, fotografovanie.

Služby: - nahrávacie štúdio - mobilné nahrávacie štúdio - vydavateľstvo

Služby: - tvorba webových prezentácií - grafické návrhy - poradenstvom v oblasti IT - vývoj softvéru

Vydavateľstvo a poskytovanie služieb v polygrafickom priemysle.

Prevádzkovanie webových stránok o bývaní a staviteľstvo. Stavebná poradňa. Vydavateľstvo: -stavebné a investorské noviny -tvorba reklamných video prezentácií.

Internetové vydavateľstvo: - zahrada.cz - dom a chalupa - chováme.cz - kulináři.cz.

Prevádzka kresťanského vydavateľstva zdravotnej, detskej a náboženskej literatúry.

Výkon zememeračských činností -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové ...

Vydavateľstvo - publikácie týkajúce sa popisu a zachytenia väzby krajín Stredomoria a Čiernomoria na morský ekosystém MARE NOSTRUM

Galéria umenia, aukčná sieň, vydavateľstvo, výkup umenia za hotové.

KNIHA ZLÍN – vydavateľstvo svetových autorov, vydávame približne 35 titulov ročne. Snažíme sa ponúkať čitateľom to najkvalitnejšie, čo sa v súčasnej dobe objavuje na knižnom trhu: - svetová beletria - krimi a thrillery - knihy českých autorov - literatúra faktu - knihy o umení - detské knihy, pre deti.

Vydavateľstvo - vydávanie kníh, regionálnej literatúry, žánrovo sa orientujúce hlavne na literatúru faktu a knihy pre deti.

Vydavateľstvo: - regionálny časopis Kamelot.

- Kancelárske a výtvarné potreby - Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce

Patrí k vydavateľskej skupine Burda Eastern Europe. Vydavateľstvo: - časopisy: - Burda - Katka - Woman - SVET ŽENY - Najlepšie recepty - AUTOHIT - Naša krásna záhrada.

Služby: - vydavateľstvo - skúšky profesijnej kvalifikácie Opatrovateľka pre deti do začatia povinnej školskej dochádzky.

Fotografovanie - reklamné a výtvarné fotografie Vydavateľstvo a vydavateľstvo - publikácia - turistické sprievodca - pohľadnice - repolera - kalendkára - plagáty.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností