Proces vydania knihy umožňuje knižné vydavateľstvo, ktoré ponúka jazykové korektúry textu diel, cenové kalkulácie, grafické služby, ale aj marketingové služby, predovšetkým predaj kníh a iných umeleckých diel, odborných publikácií aj iných knižných žánrov

Predaj prírodných doplnkov stravy pre zdravie, energiu, krásu a harmóniu -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná európska kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plesniam a škodlivým baktériám v čreve - telomeráza pre pevné zdravie a omladenie organizmu -Behenový olej - pre zdravú a krásnu pleť: najlepší zdroj hormónu ZEATÍNU Časopis ...

Vydavateľstvo a nakladateľstvo RATIO

Vydavateľstvo tlačív - vydavateľstvo účtovných dokladov a tlačív.

Vydavateľstvo Sahara Výroba, tlač: - kalendáre - diáre - dobové kresby - pohľadnice - novoročenky - katalógy, prospekty, letáky.

Vydavateľstvo - vydávanie kníh, regionálnej literatúry, žánrovo sa orientujúce hlavne na literatúru faktu a knihy pre deti.

Vydavateľstvo: - regionálny časopis Kamelot.

Služby: - vydavateľstvo - skúšky profesijnej kvalifikácie Opatrovateľka pre deti do začatia povinnej školskej dochádzky.

Vydavateľstvo knižných i elektronických publikácií o financiách, hospodárení, moderných postupoch riadenia firiem, systémovom myslení.

Vydavateľstvo krásnej literatúry.

Ateliér Longin Služby: Grafické spracovanie tlačovín: -letáky. -katalógy. -kalendáre. Tlač: -sieťotlač. -malonákladová digitálna tlač. -veľkoformátová plnofarebná tlač. DTP štúdio: -farebné retuše. -scanovanie fotografií. Prenájom: -veľkoplošné billboardy.

Internetový obchod - odborná literatúra Vydavateľstvo a vydavateľstvo - odborná literatúra

Vydavateľstvo, e-shop: -literatúra Orientu. -učebnica orientálnych jazykov.

Vydávanie, distribúcia: - české výukové encyklopédie a hry

Tlač - vizitky - letáky - formuláre - brožúry - knihy - výsekové dosky Vydávanie - reklamné a inzertné noviny