Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Ponúkame nielen servis hokejového vybavenia (brúsenie korčúľ na počkanie, nitovanie korčúľ, oprava hokejok a hokejovej výstroje), ale aj "profi kúsky" z hokejového bazáru za ceny základnej amatérske výstroje! Stále beží totálny výpredaj tovaru z pôvodnej predajne Hokejshop.net - hokejky, korčule, výstroj, ribaná, suspenzory, traky a na mieru ...

Požičovňa, predaj, servis: - všetko pre letné a zimné športy.

Predaj, servis, stavba bicyklov na zakázku.e-shop, cykloteam a organizovanie športových podujatí

predaj: - outdoorové vybavenie pre turistiku.

Unikátny projekt pre mladých hráčov. Program a metodická náplň pod vedením profesionálneho trénera. Organizovanie letných kempov.

Organizovanie orientačných behov, sústredenie a tréningových kempov. Organizácia zájazdov so zameraním na orientačný beh.

Reštaurácie a športové centrum. Športové aktivity: - bowling - squash - tanec - virtuálna realita.

E-shop - športové vybavenie - športová obuv.

fitness Olomouc predaj: - proteínové a sacharidové nápoje - vitamíny, minerály, antioxidanty - športové oblečenie - športové potreby - posilňovacie stroje Obchodný dom TIMPTE / suterén, vedľa posilňovne / Trieda Svornosti 57 olomouc 772 00 Tel .: 608781286 Predajňa posilňovacích strojov: Nákupný park Bielidlá Pavlovická ...

Ski-Uničov Predaj, servis, požičovňa: - lyže, lyží - bežky - autorizovaný skiservis MONTANA.

Predaj hokejového vybavenia: - hráčska výstroj - brankárska výstroj - oblečenie pre rozhodcov a trénerov - potreby pre in-line a street hokej - kolieskové korčule - florbalové vybavenie.

E-shop: - pánske a dámske športové oblečenie - obuv

Mamajóga: - cvičenie pre tehotné - cvičenie pre mamičky po pôrode.

Predaj, e-shop: - plavky - plavecké doplnky

Autoškola - kondičné jazdy - vodičský výcvik. Motokáry - prevádzka vonkajšie dráhy - jazda na motokárach.

SUN SKI & BOARD SCHOOL Sieť komerčných lyžiarskych škôl a požičovní, ktorá ponúka vysokú kvalitu služieb. Požičiavanie, prenájom: - lyžiarskeho vybavenia - snowboardového vybavenia - lyžiarska škola - snowboardová škola - servis.

Kamenné predajné športové oblečenie Ultimate Sports v Olomouci je oficiálnym predajcom americkej športovej značky Under Armour a značky Oakley.

Predajňa pre cyklistiku a lyžovanie. Predávame horské, trekingové a cestné bicykle, elektrobicykle a vybavenie a doplnky pre cyklistiku. Vykonávame servis kolies a elektrobicyklov. V zimnom období vykonávame servis, brúsenie a voskovanie lyží aj bežiek a predávame lyže, bežky a snowboardy.