Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Karting arena: - verejná motokárová dráha - športový viacúčelový areál s asfaltovou dráhou - požičovňa motokár pre verejnosť - firemné a súkromné akcie podľa požiadaviek. V mesiacoch december a január je v prevádzke uzavretá aréna na Přerovskom výstavisku.

Služby: - obchodné a športové centrum

Zaoberáme sa dovozom a predajom značkového textilu a outletu z Veľkej Británie, Talianska, Francúzska, Španielska a ďalších krajín. Dovážame aj luxusné second hand z Anglicka. Špecializujeme sa na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breal, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe Jeans, Guess, Quiksilver a mnoho ...

Požičovňa lodí. Na zákazku organizujeme vodácke zájazdy na české, slovenské, poľské a rakúske rieky, školské výlety a putovné tábory na českých riekach.

BSS Clubu Drahotuša: - Beach volejbal - Lekcia DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytovanie v drevených chatkách - organizovanie firemných akcií, rautov.

E-shop, predaj: - športové oblečenie, termo bielizeň - Nordblanc, Craft, Klimatex, Moira, Sensor, Kama, Didriksons, Woox, Loap, Killtec - športová obuv - Mizuno, Hi-Tec, Head, Nordblanc, Yonex, Aku, Inov-8 - športové potreby.

Dámske aj pánske krajčírstvo. Predaj: - metráž. Šitie: - svadobné šaty na mieru - firemné odevy pre prezentácie a veľtrhy - špeciálne tanečné kostýmy - zákazkové šitie - odevy na mieru - modelová tvorba - športové oblečenie.

Plavecká škola - plávanie dojčiat, batoliat, predškolských a školských detí - aquaaerobik - plavecké prímestské sústredenia pre deti. Prevádzkareň: Plaváreň Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

Masáže: - relaxačné masáže - rekondičné masáže - športové masáže - lymfatické ručné masáže - dornova metóda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičenie s deťmi - zdravotné cvičenia pre ženy - pohybové hry pre deti - cvičenie 5-tibeťanov Ako doplnkovú službu ponúkam vitamínové, potravinové doplnky a výrobky ...

Relaxačné centrum pri zimnom štadióne. Športový areál: - krytý plavecký bazén - sauna, masáže - vonkajší vyhrievaný bazén, kúpalisko - bazénik, detský kútik, preliezky, šmykľavky - ihrisko na plážový volejbal, nohejbal, stolný tenis, malú basketbal. Reštaurácia.

Športový areál: - plavecký bazén - kúpalisko.

Dovoz, veľkoobchod, predaj vojenského a outdoorového tovaru z celého sveta. Ponúkame široký sortiment vojenskej výstroje a doplnkov rôznych armád pre život v prírode, rybárov, poľovníkov, lesákov, trempy, pre voľný čas atď. Náš armyshop ponúka ako originálny výstroj a výbavu, tak aj veci vyrábané pre civilný trh. Ďalej vykonávame razbu ...

Spoločnosť Fitness pro, s. r. o. je firma z Českej republiky, členský štát Európskej únie a venuje sa komplexnej realizácii fitness centier a posilňovní. Je výhradným distribútorom prémiovej značky posilňovacích strojov Panatta pre Česko, Slovensko a Poľsko. Zameriavame sa aj na repasy posilňovacích strojov a softvérov pre fitness. Ponúkame aj ...

Posilňovňa, osobný tréner, kurzy pre fitness trénerov. Ashtanga jóga Bodystyling. Pilates. Boss. SPINNING Solárium. Potravinové doplnky Nutrend, dr.Egrt.

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Asociácia zábavy, kultúry a rekreačného športu Přerov. Volejbal Netradičné a málo známe športy. Organizovanie táborov pre rodičov a deti.

Výroba, opravy nástrojov a foriem. Vstrekovanie a vytláčanie plastov. Výroba a montáž zastrešenia bazénov. Výroba, predaj bazénovej hadice. Výroba hlavolamov a stavebníc. Výroba motorových a elektrických kolobežiek CROSCO.

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: - lyže - lyžiarky, paličky, bežky, zjazdové lyže - lyžiarske vybavenie - snowboard. Požičovňa: - motorové člny.

Technické služby. Zaistenie: - zvoz odpadu - čistenie komunikácií - verejná zeleň - jednoduché stavebné práce - dlažobné práce - komunikácia - výroba a rozvod tepla - prevádzka športových areálov a štadiónov. Pobočka: - Družstevné 1364, 75201 Dojčiat I-Mesto, tel:581275005