Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Organizujeme prímestské tábory so športovým programom. Súčasťou našej ponuky je cyklo tábor. Nechýbajú ani tábory zamerané na vodáctvo či jazdu na in-line korčuliach.

Sme športová fyziocentrum s patronátom lekárov, ortopédov. Môžete u nás cvičiť samostatne alebo individuálne s osobným fyziotrenérem. Každý deň organizujeme zábavné kruhové tréningy. Disponujeme vlastné rehabilitáciou a fyzioterapiou. Vykonávame športové a relaxačné masáže, shiatsu, manuálnej lymfodrenáže a kineziotaping. Venujeme sa aj výživové ...

Sme firma, ktorá sa zaoberá organizovaním příměstkých táborov, športových táborov a krúžkov atletiky. Snažíme sa, aby deti šport bavil a aby rozvíjali svoju pohybovú činnosť. Deti naučíme rôzne športy, predovšetkým sme ale zameraní na atletiku. Naši tréneri majú dlhoročné skúsenosti, ako s aktívnou kariérou športovcov tak, s trénerskú praxou.

Výhradný distribútor športovej výživy a suplementov Doriana Yatesa, 6násobného Mr. Olympia. V ponuke obchodu sú proteíny, sacharidové nápoje, spaľovače, NO doplnky, aminokyseliny a športové oblečenie. Produkty značiek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a ďalšie.

ČSLH, český zväz ľadového hokeja, český hokej. Vedenie hokejového programu Českej republiky, klubov, hráčov, trénerov a rozhodcov.

Úniková hra v Prahe vám pripraví perfektné teambuildingové akciu priamo pre vás. Môžete prísť aj s partnerom a užiť si hru v dvoch.

Zabezpečujeme adrenalínové zážitky na vode - FlyRide = rokov na vodnom skútri poháňaným vodným prúdom, Flyboard - topánky s vodnými tryskami, vďaka ktorým budete skákať ako delfíny, Hoverboard či Jet pack a ďalšie. Objednajte si nezabudnuteľný zážitok. Urobte radosť a darujte poukaz. Kontaktujte nás.

plavecký klub - plávanie pre deti a mládež - plávanie pre dospelých - individuálna výučba plávania - plávanie pre MŠ a ZŠ plavecký klub - plávanie pre deti a mládež - plávanie pre dospelých - individuálna výučba plávania - plávanie pre MŠ a ZŠ.

Etriatlon tréningové centrum - výučba plávania, plavecká škola - triatlonové škola - bežecká škola

Tenisové Centrum Olšanská - tenisové kurty - tenisová hala - viacúčelové ihrisko.

Predaj, e-shop: - snowboardy - lyže - viazanie - topánky - skateboardy, longboardy - bicykle - helmy, chrániče

Kamenná predajňa, e-shop: - detektory kovov, príslušenstvo - outdoorové oblečenie, obuv.

Sme zastúpenie švédskej firmy Hags, ktorá sa zaoberá predovšetkým realizáciou a montážou detských ihrísk, skrášlenie parkov, športových a iných rekreačných plôch. Pomáhame s celým procesom od prvotných plánov až po realizáciu a následnú montáž. Zabezpečujeme údržbu herného vybavenia, mobiliáru, športových arén, fitnes prvkov a plávajúcich ...

Internetový obchod, e-shop, predaj: - vybavenie pre bowling - bowlingová obuv - bowlingové gule, tašky.

Výroba z dreva: - detské ihriská - vonkajšie mobiliár - nábytok z masívu - pergoly apod.

Distribúcia, dodávka, predaj - výpočtová technika - spotrebná elektronika - športové potreby a oblečenie.

Predaj, e-shop: - vybavenie pre windsurfing - plaváky, plachty - sťažne, rahná - neoprénové oblečenie

Športový klub ZŠ Jeseniova, z.s. je amatérskym športovým klubom so zameraním na atletiku, kde sa deti zoznamujú a ďalej trénujú jednotlivé atletické disciplíny. Žiaci sa zúčastňujú atletických pretekov, prebor a v prípade úspechov aj súťaží na republikovej úrovni. Malá atletika: - mladší žiactvo, 1. - 4. trieda základnej školy - základy ...

Predaj, e-shop, oprava, servis: - bicykle - elektrobicykle - kolobežky - odrážadlá - lyže, lyžiarske vybavenie

Studio YOGA & ART - joga pre dospelých, deti, tehotné - pilates. E-shop - pomôcky na cvičenie - masážne pomôcky.

CZECH HOCKEY CAMP, organizovanie: - hokejovej školy, kempy, turnaje.

Požičovňa, zapožičanie: - rotopedy, bežecké pásy, veslovacie trenažéry - autopríslušenstvo (snehové reťaze, nosiče bicyklov, strešné nosiče) - cyklosedačka pre deti - pivné sety.