Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

služby - golfový trenažér a simulátor odpalov.

Lanové centrum - atrakcie - lanové prekážky - trampolíny - prímestskej tábory pre deti.

služby - skupinové cvičenie - masáže - pohybové programy - kozmetika.

Autoškola - kondičné jazdy - vodičský výcvik. Motokáry - prevádzka vonkajšie dráhy - jazda na motokárach.

areál Kouty - lyžiarske stredisko - zjazdovky - lanovka - lyžiarska škola - požičovňa a servis lyží - bowling - požičovňa bicyklov a kolobežiek. Informačné centrum PVE Dlouhé Stráně - predaj lístkov na lanovku - predaj suvenírov.

Motel - Hotel: - recepcia (prevádzka non-stop) - ubytovanie - 60 lôžok v pokojnom prostredí - izby (jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové) - reštaurácia, kaviareň, bar, terasa - hubársky raj - parkovisko pri hoteli - areál pre organizovanie akcií pre 400 ľudí. - chatky (chatkový tábor). Športový rekreačný areál: - ihrisko na ...

Naše služby: - Flyboarding - Flyboard - Hoverboard - Jetpack - teambuilding - Firemné a predvádzacie akcie FLYBOARDING je horúcou novinkou v oblasti extrémnych vodných športov. Či už chcete vystreliť ako raketa až 9m vysoko, plávať ako delfín alebo si proste vyskúšať niečo nové, ste tu správne! Jazda (alebo skôr rokov) na Flyboardu je ...

Opravy cestných vozidiel -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Provozování telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Poskytovanie technických služieb Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou ...

Relaxačné centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Reštaurácia U piatich kruhov.

TRADIČNÉ KARATE, člen Slovenskej únie Dento Karate-do. Zameriavame sa ako na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoja odvahy vykonávame obrad chôdza po žeravom uhlí.

Naším cieľom je, aby akýkoľvek záujemcov si v tréningoch našiel to svoje. U detí je to predovšetkým pohyb, dospievajúcim a dospelým porovnávanie s ostatnými taekwondisty na súťažnej úrovni a všetkým ostatným kondície, udržiavanie pohyblivosti a získavanie schopností sa účinne brániť.

Sme asociácie so zameraním na taoistické chrámovú školu, ktorá pokračuje v línii legendárneho zakladateľa Tai Ji Quan - Zhang San Fenga vo wudangských horách.

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Rodinný nefajčiarsky penzión Chata Churanov je ideálne miesto pre Vašu dovolenku na Šumave. Ubytovanie je vhodné pre skupiny, jednotlivcov, rodiny s deťmi i firemné akcie. Penzión sa nachádza v horskej obci Zadov priamo pri konečnej stanice sedačkovej lanovky na Churáňov. Penzión Chata Churáňov: - ubytovanie v 2 - 4 lôžkových izbách s ...

Ponuka cvičenie pre tehotné a ženy po pôrode, príprav na pôrod, pilates, brušné tance, plávanie a jogy. Organizovanie diétnych kurzov a plávania dojčiat.

kryptológa - vonkajšia úniková hra v Prahe - zážitková agentúra pre firemné aj súkromné akcie.

V našej organizácii Okinawa gódžú rjú Budžucukan sa venujeme pôvodnému nezmenenému okinawskému karate.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a ...

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).