Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

areál Kouty - lyžiarske stredisko - zjazdovky - lanovka - lyžiarska škola - požičovňa a servis lyží - bowling - požičovňa bicyklov a kolobežiek. Informačné centrum PVE Dlouhé Stráně - predaj lístkov na lanovku - predaj suvenírov.

Služby: - zabezpečenie výcviku v škole na športových lietajúcich zariadeniach - sprostredkovanie parašutistickej činnosti - tandemy, výcvik, propagačné zoskoky - letecká fotografia, snímkovanie - školiace služby v oblasti športovej problematiky

Areál Lanového centra PROUD je miesto, kde nájdete zábavu, odpočinok, nové nevšedné zážitky a útek od vašich každodenných strastí. Január: Mimosezónna prevádzka - radi vám program pripravíme po predchádzajúcej objednávke. Február: Mimosezónna prevádzka - radi vám program pripravíme po predchádzajúcej objednávke. Marec: Mimosezónna prevádzka - ...

Predaj: - reklamné cukríky, lízanky, komprimáty a boxy, želatína, čokoláda, žuvačky, nápoje. Rekreačné stredisko pri Bielom koni. spolok PONÍK zs, hráme sa s deťmi

Aromatrapia - pre jednotlivcov, pre skupiny, obchodné stratégie. Masérske, rekondičné a regeneračné služby. Psychologické poradenstvo, poradenstvo zdravého životného štýlu. Ubytovacie služby a relaxačné pobyty (v podhradí Helfštýna - Týn na Bečove).

Detská herňa s kaviarňou: - organizovanie detských osláv - preliezky a atrakcie pre deti do 12 rokov - hrací priestor pre batoľatá.

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Parašutistický výcvik a prevádzkovanie parašutistického výcvikového strediska zahŕňajúce: - individuálne zoskoky padákom - základný výcvik - pokračujúci športový výcvik - propagačné zoskoky na kultúrne a spoločenské akcie - organizovanie a realizácia paraprevádzok - organizovanie a realizácia športových súťaží - organizovanie a realizácia ...

Potápačské centrum. Oficiálny distribútor: -potápačské, plavecké a jachtárske vybavenie značiek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápania v ČR aj v zahraničí (Chorvátsko, Egypt) Zájazdy za potápaním: -pobytové (Chorvátsko, Taliansko, Rakúsko, Španielsko) -na lodi (Chorvátsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Multifunkčná športová hala: - fitness - bedminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové športové lekcie - wellnes, masáže - štúdia krásy - skybox - netradičná kaviareň - konferenčná miestnosť - plesy, spoločenské akcie - konferencie, prednášky - firemné a vianočné večierky - prenájom športovísk.

Detské centrum: - preliezky - šmykľavky - balóniky - opičia dráha. - organizovanie detských osláv - kurzy pre deti - cvičenie s deťmi.

Skupina historického šermu MARKUS MORAVIAE. Občianske združenie. Ponuka: - historické predstavenia - šermiarska a divadelná show - gotické súboje v plných plátových zbrojách zhotovených podľa originálov - stredoveké súboje doplnené lúčami a ohňom - renesančné súboje v kostýmoch preslávených lancknechtov.

Vyhliadkové a reklamné lety balónom. Výsadkové lety. Letecké snímkovanie. Vleky reklamných transparentov.

Zdravotné pilates - masáže - cvičenie pilates.

Areál športu: - nefajčiarsky šport bar s letnou terasou - futbal, tenis, volejbal, plážový volejbal, bedminton, basketbal, nohejbal - detské ihrisko. Organizovanie sústredenia vrátane ubytovania. Firemným zákazníkom sa ponúka možnosť usporiadania teambuildingových a spoločenských akcií, turnajov a párty.

Služby: - cvičiteľka pilates. Konanie lekcií: Horné námestie - Klub Teplo ZŠ Želátovská

Výživová poradňa. Cvičenie - lekcie: - TRX - H.E.A.T. - kruhový tréning - yoga (začiatočníci) - tehuľky (predpôrodný kurz).

Lyžiarske stredisko: - 5 vlekov - 4 zjazdovky všetkých kategórií - zasnežovanie - lyžiarska škola - nočné lyžovanie - požičovňa lyží a snowboardov (základný servis pre všetkých) - grilovanie na terase - možnosť ubytovania (27 osôb v chate U vleku)

Karting arena: - verejná motokárová dráha - športový viacúčelový areál s asfaltovou dráhou - požičovňa motokár pre verejnosť - firemné a súkromné akcie podľa požiadaviek. V mesiacoch december a január je v prevádzke uzavretá aréna na Přerovskom výstavisku.

Predaj, požičovňa, oprava, servis: - lyže - snowboardy - lyžiarske vybavenie Služby: - brúsenie korčúľ

Laser game - je hra podobná paintballu alebo airsoftu - aréna, kde sa laser tag odohráva, má 360 m2 plných prekážok, rohov a zákutí Ďalšia aréna: Novoveská 9, Ostrava – Mariánske Hory info@laserarenaostrava.cz tel. 702 915 258

Organizácia a zaisťovanie paintballových, športových a spoločenských aktivít pre svojich členov a širokú verejnosť. Prevádzka športových zariadení vhodných pre netradičné adrenalínové športy, za účelom podpory aktívneho využitia voľného času, rozvoja nových športov. Ďalej sa pričiniť o pokračovanie športového klubu s cieľom aj naďalej sa ...