Staňte sa členom športového klubu a získajte možnosť športovať za zvýhodnené ceny a zúčastniť sa zápasov a ďalších akcií. Futbalové, florbalové, tenisové, bedmintonové alebo volejbalové športové kluby majú k dispozícii svoje ihrisko a športové náčinie.

„Vodpočiváreň“, miesto na relaxáciu a oddych na Prahe 4 v Hodkovičkách. Cieľom nášho projektu je zabezpečiť príjemné miesto na relax a odpočinok, ktorý môžu využívať nielen rodiny s deťmi, ale aj cyklisti, bežci, korčuliari všetkých vekových kategórií. Pripravili sme pre Vás a naďalej rozširujeme areál, ktorý ponúka nielen občerstvenie, ale môžete ...

Organizovanie firemných akcií spojených najmä s minigolfom a ďalším sprievodným programom. Jediná firma svojho druhu špecializujúca sa na firemné akcie a iné aktivity spojené s minigolfom. Prevádzkovanie minigolfových ihrísk.

Služby - judo klub DDM JK Chlumec nad Cidlinou - tréningy juda prebiehajú na adrese Dom detí a mládeže, 9. mája 198, Chlumec nad Cidlinou.

Sme klub s najširšou členskou základňou v SR. Organizujeme tréningy pre deti od troch rokov a ponúkame starostlivosť o mladých judistov. Prvá ukážková hodina je zadarmo.

Aerobik klub - kurzy aerobiku - príprava detí od 4 rokov na súťaže v aerobiku.

Areál športu: - nefajčiarsky šport bar s letnou terasou - futbal, tenis, volejbal, plážový volejbal, bedminton, basketbal, nohejbal - detské ihrisko. Organizovanie sústredenia vrátane ubytovania. Firemným zákazníkom sa ponúka možnosť usporiadania teambuildingových a spoločenských akcií, turnajov a párty.

Tenisové kurty Celoročný prenájom tenisových kurtov

Adventure minigolf O2 arena. Služby: - indoorové minigolfové ihrisko

Golf resort Jazerá Golfové ihrisko JAZERA - 9 jamiek. Driving range cvičné plochy -k dispozícii je 15 odpalísk -putting green -chipping green -služby profesionálneho trénera. Indoor golf -2 golfové simulátory AboutGolf -služby profesionálneho trénera -golfový shop. Reštaurácia: -vnútro ...

Olomoucký klub capoeiry: - výučba capoeiry na profesionálnej úrovni - tréningy vhodné pre širokú verejnosť bez rozdielu veku, pohlavia či fyzickej zdatnosti - efektívne posilňovacie a kondičné cvičenia - umenie s osobitou filozofiou čerpajúcou zo života a tradícií brazílskej kultúry - pravidelné semináre s Mestre Paçocou aj inými ...

Organizácia športových a spoločenských podujatí (športové krúžky, detské dni, závody, plesy a pod.) Prenájom tenisového kurtu, ihriska, kultúrneho domu a zariadenia.