Športovanie sa nezaobídete bez vhodného oblečenia. Dámske, pánske aj detské športové oblečenie zo savého a pružného materiálu na cyklistiku, korčuľovanie, tenis, futbal, lyžovanie alebo na behanie. Športové oblečenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámska spodná bielizeň - podprsenky - nohavičky - komplety - dámske plavky.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - trojuholníky do rámu kolesa - dvojbrašne a trojbrašny na nosič kolesa - tašky na riadidlá - mapníky na bicykle - obličky - podsedlové tašky - závesné tašky na nosič - návleky na nohy - nazúvacie, so zipsom - na lyže a snowboard - obaly, vaky - puzdrá na mobily

Veľkoobchod: -hokejový tovar BAUER, NIKE, NIKE BAUER. Internetový obchod, e-shop.

Výroba, predaj, e-shop - športové dresy E-shop - hokejové vybavenie - výstroj, korčule, hokejky Elitná hokejová škola, hokejové centrum.

Predaj, odborný servis, cyklopredajňa: - bicyklov - bicykle horské, krosové aj cestné (prípadne aj cyklokrosové), pánske, dámske aj detské, týchto značiek: Giant, MRX, Sintesi, Cinelli, Ridley, Amulet, Scud, Cossack - odpružených vidlíc všetkých značiek - náhradných dielov a cyklistických doplnkov - cyklo oblečenie, obuv Shimano, ...

Vendela Šport s.r.o. sa zameriava na šitie a predaj športového oblečenia, tanečných kostýmov a náčinia pre modernú gymnastiku.

Internetový predaj, e-shop: - dámska, pánska, detská spodná bielizeň - plavky - nočná bielizeň - erotická bielizeň - sťahovacia bielizeň - tehotenské oblečenie - župany.

Maloobchod, predaj, e-shop: - bicykle - cyklistické odevy - cyklopríslušenstvo.

E-shop, internetový obchod - oblečenie na jogu, Tai-Chi a iné relaxačné cvičenia a bojové umenia - tepláky, tričká - komplety, košele.

EDGAR POWER s. r. o. prevádzkuje e-shop s energetickými a iónovými nápojmi, tyčinkami, gélmi, športovým oblečením a vybavením, vitamínmi a ďalším sortimentom pre šport.