Športovanie sa nezaobídete bez vhodného oblečenia. Dámske, pánske aj detské športové oblečenie zo savého a pružného materiálu na cyklistiku, korčuľovanie, tenis, futbal, lyžovanie alebo na behanie. Športové oblečenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

Internetový predaj, e-shop: -horolezecké oblečenie

Dovoz, predaj: -športové a outdoorové oblečenie

Internetový obchod s vybavením pre paddleboard a surfing. Predávame SUP pádla, oblečenie a príslušenstvo.

Výroba, šitie: - dresov a športového oblečenia. - zameranie na futbalové, hokejové, basketbalové a cyklo dresy - motokrosové dresy - atletické dresy - dresy pre hasičský šport. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - dresy, športové oblečenie.

Činnosť: - výroba a predaj softshelového a bavlneného oblečenia s potlačou zvierat

Maloobchodný predaj všetkých športových potrieb. - výrobu a predaj dresov a športového oblečenia pre družstvá aj jednotlivcov - veľkoobchodný predaj replík dresov (futbal, hokej, F1, basketbal) a suvenírov (šály, čiapky, minidresy...) Výroba a predaj: - dresy - športové oblečenie pre družstvá a jednotlivcov. Veľkoobchodný predaj: - ...

Vypletanie a opravy tenisových, bedmintonových a squashových rakiet. Veľkoobchod a maloobchod - tenisový a bedmintonový tovar a doplnky.

Výroba, predaj: -odevy -dámske tričko, tričká, mikiny, vesty, blúzky -pánske tričká, polokošele, košele, hokejový dres, tepláky, svetre -legíny -reklamné odevy, gastro odevy, zástery -oblečenie pre psov kabátik, pláštenka, tričko so sukienkou, tričko. Otváracia doba: Po-Št, Pi:7:00–14:00hod. Str:7:00-15:30hod.

Návrhy, výroba: - športových dresov: - dresy na motokros, cyklistické dresy. - športové suveníry - minidresy, kľúčenky, hrnčeky. Realizácia: - sublimačnej potlače - neónové nápisy - 3D písmená - MEGA transparenty. Veľkoplošná tlač, aplikácia: - samolepiacich fólií, samolepiace fólie - samolepiace etikety na vozidlá.

Predaj: - športové potreby - špecializácia na horolezectvo - športové oblečenie.

Výroba, e-shop - fitness športové oblečenie Aesthetic fitness. - dámske, pánske tielka, mikiny, tepláky.

Výroba, predaj: - športové oblečenie - lyžiarske, snowboardové oblečenie. - športová obuv - športové doplnky - batohy športové tašky.

Český internetový obchod so zamretím na predaj športového oblečenia od českých lokálnych výrobcov. Sortiment zahŕňa oblečenie a topánky na outdoor, beh a cyklistiku. Predaj mestských bicyklov a detských bicyklov. vybavenie pre fitness.

Hlavnou činnosťou našej firmy výroba cyklistického oblečenia a doplnkov na zákazku pre tímy aj jednotlivcov. Sme dynamickí, neustále sa zlepšujeme a hľadáme nové možnosti v našej tvorbe. Naša výroba sa zameriava najmä na cyklodresy, kraťasy, vesty, bundy, kombinézy a rôzne návleky. Sme ale schopní vyrobiť oblečenie aj pre iné tímové ...

Sme veľkoobchod so športovou výživou a výživou pre zdravý životný štýl. Na slovenskom trhu zastupujeme značku ACTIVLAB SPORT a ACTIVLAB PHARMA, zároveň sme priamymi distribútormi ďalších významných výrobcov. Našimi partnermi sú fitness centrá a posilňovne, športové centrá, špecializované predajne a športové kluby. Predaj: - športovej výživy a ...

E-shop: - dámska a pánska spodná bielizeň - obuv - dámske oblečenie - termobielizeň - fitness oblečenie

Predaj, e-shop: - oblečenie, odevy (dámske, pánske, detské) - vybavenie pre bojové športy - outdoor

Veľkoobchod: -skateboardové (skate, snb) a snowboardové potreby a oblečenie -e-shop.

Baletné, tanečné potreby na balet, step, zumbu, flamenco. Tanečné topánky.

Internetový obchod, e-shop: -dámska spodná bielizeň -pánska spodná bielizeň -plavky

Surfstore, s.r.o. sa zameriava na predaj surferského, lyžiarskeho a skate vybavenia a oblečenia, v sortimente je možné nájsť aj neoprény a neoprénovú obuv.

Predajňa letného a zimného oblečenia na športovanie. Predávame športovú obuv, karimatky, stany a športové oblečenie.

Vodácka cestovná kancelária: -vodácke zájazdy na Alpské rieky. Požičovňa: -nafukovacie člny: Pálava, Baraka, Rio -plastové kajaky -vodácke potreby: -neoprénový oblek, vodácka bunda a vesta, prilba, vak, fúkacia pumpa, pádla.

E-shop s oblečením pre jachtárov a vodákov. Predávame pruhované modrobiele tričká a reprezentatívne odevy na jachtu, k moru a na voľný čas. Možnosť zakúpenia čiapok, pruhované topánky, košele, polokošele, bižutériu.

Výroba, predaj, e-shop: -plavky dámske, pánske, dievčenské -jednodielne, dvojdielne -závodné plavky AXIS -športové oblečenie podprsenky, nohavičky, športová bielizeň -pánske tričko -fitness súpravy -súpravy pre cyklistov, lyžiarov -lyžiarske kombinézy, nohavice, bundy -čiapky, šatky, ponožky -šaty, odevy pre voľný čas -športová spodná ...