Športovanie sa nezaobídete bez vhodného oblečenia. Dámske, pánske aj detské športové oblečenie zo savého a pružného materiálu na cyklistiku, korčuľovanie, tenis, futbal, lyžovanie alebo na behanie. Športové oblečenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

Boháček-sport.cz s.r.o.
Hlavným zameraním firmy Boháček-šport. cz s.r.o. je výroba hokejových, futbalových, cyklistických a rugby dresov. Medzi nami vyrábané produkty patria aj široká škála športového oblečenia a termoprádlo. Na zákazku vyrobíme hokejové dresy pre profesionálne hokejové kluby aj amatérskych športovcov. Naša firma je certifikovaným výrobcom CCM a ...
Diskontný predaj módnej dámskej, pánskej a detskej konfekcie a doplnkov. Vo väčšine predajní je ponuka oddelenia dámskych nadmerných veľkostí.

Spoločnosť Custom Sportswear s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj pánskeho a dámskeho športového oblečenia s vlastnou potlačou.

Výroba malosériovej, šitie, šijacie dielňa: - dámska ľahká konfekcia - blúzka, sukňa, šaty, kostým, sako, nohavice - denná výrobná kapacita cca 500 - 600 kusov - športové ošatenie, cyklo oblečenie - Odberatelia zahraničia (Belgicko, Taliansko, Holandsko)

Výroba, výrobca: - športové dresy - tímovej športové odevy, oblečenie.

Internetový obchod, e-shop: - plavecké vybavenie - plavky - topánky do vody - plavecké okuliare, čiapky - UV oblečenie.

Eshop, predaj: - tmely, lepidlá a peny SIMSON - slnečné okuliare Nannini - motocyklové okuliare - okuliare na lyžovanie - športové okuliare

Ponúkame zákazkovú výrobu športového oblečenia - závodné, tréningové alebo oblečenie vhodné na voľný čas. Zhotovíme závodné trikoty aj podľa Vášho návrhu pre jednotlivcov i oddiely či skupiny.

Výroba, predaj: -športové odevy z materiálu POROTEX (nepremokavý, priedušný).

Výroba športové odevy, textil: -športové oblečenie -hokejové dresy, hokejový dres -futbalové dresy, futbalový dres -trenírky -spodná bielizeň RIBANO -Joggingové súpravy, Joggingová súprava, stvorené ribano -športové odevy pre ragby, volejbal, ľahkoatletické disciplíny, cyklistiku a iné podľa požiadavky -oblečenie pre mažoretky, ...

Výroba: - športové dresy - tímové dresy. Služby: - tlač - transfer - flock.