Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Maloobchod: - bicykle - cyklistické doplnky - oblečenie na snowboard - obuv - športové potreby. Služby: - stavba bicyklov na zákazku - všetky opravy kolies - skiservis, brúsenie lyží a korčúľ - elektrobicykle.

SPORTCOM.SK sa zaoberá internetovým predajom športového vybavenia. Zakúpite u nás všetko od textilu, obuvi až po iontové nápoje. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -výhradný zástupca španielskej značky Luanvi.es pre SR -predaj svetových značiek Joma, Select, Adidas, Uhlsport - dresy, súpravy, tepláky - športové trenírky, tričká, ...

Potápačské centrum. Oficiálny distribútor: -potápačské, plavecké a jachtárske vybavenie značiek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápania v ČR aj v zahraničí (Chorvátsko, Egypt) Zájazdy za potápaním: -pobytové (Chorvátsko, Taliansko, Rakúsko, Španielsko) -na lodi (Chorvátsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Predaj, požičovňa, servis - Voda, Kolesá, Lyže: - všetko vodácke vybavenie, všetko pre vodákov a vodné športy - predaj bicyklov a vybavenia - predaj bežiek a zjazdových lyží - lyžovanie - eskimovanie. Škola jazdy na kajaku.

Areál športu: - nefajčiarsky šport bar s letnou terasou - futbal, tenis, volejbal, plážový volejbal, bedminton, basketbal, nohejbal - detské ihrisko. Organizovanie sústredenia vrátane ubytovania. Firemným zákazníkom sa ponúka možnosť usporiadania teambuildingových a spoločenských akcií, turnajov a párty.

Predaj: - vybavenie pre bojové športy - JUDO, JU-JUTSU, AIKIDO, KARATE, NORD SHAOLIN KUNGFU, WUSHU, KUNG FU, TAICHI, TAEKWONDO, BOX, KICKBOX, THAIBOX, MMA -kimona, chrániče, prilby, boxerské rukavice, boxovacie vrecia, lapy, nože - potreby pre sebaobranu - korenisté spreje, teleskopické obušky, elektrické paralyzéry, putá ...

Tool Biliard. Výroba, predaj: - biliardové stoly. Veľkoobchod, maloobchod: - biliardové príslušenstvo - diely na výrobu biliardových stolov - stolné futbaly.

Prevádzkovanie strelníc a výučba a výcvik v streľbe so zbraňou -Veľkoobchod a maloobchod Hostinská činnosť

Ľahké a kvalitné postroje na paragliding.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, všetko na jednom mieste. Ponúkame ti on-line nakupovanie 24 hodín denne z pohodlia tvojho domova, práce či školy. Zameriavame sa na snowboarding, longboarding a vôbec na všetko, čo k tomu patrí. Vybavenie, chrániče a doplnky. Pre všetkých milovníkov bielej stopy prinášame tie najlepšie značky ...

Výroba, predaj tovaru pre vodákov: -lodné vrecia -nafukovacie vaky -vodotesne a vodovzdorné obaly a tašky. Požičovňa: -vodácke potreby.

Kurzy: -powerkiting, snowkiting, landkiting. Požičovňa -vybavenie pre kiting.

Spoločnosť Fitness pro, s. r. o. je firma z Českej republiky, členský štát Európskej únie a venuje sa komplexnej realizácii fitness centier a posilňovní. Je výhradným distribútorom prémiovej značky posilňovacích strojov Panatta pre Česko, Slovensko a Poľsko. Zameriavame sa aj na repasy posilňovacích strojov a softvérov pre fitness. Ponúkame aj ...

Maloobchod, veľkoobchod: - papierenské výrobky - kancelárske potreby - drogéria - hračky - športový tovar.

Predaj: - cestné bicykle - trekové, horské, cestné - rotopedy - posilňovacie zariadenie - výživa pre kulturistiku. Stavba kolies na zákazku. Servis: - kolesá.

Sedemmíľové topánky - zábava, adrenalín, šport. Výučba: - zábavný športový štýl - vhodné pre mužov, ženy aj deti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - semimíľové (skákacie) topánky. Zastúpenie rakúskej značky 7 leagve boot.

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Veľkoobchod: - kompletná hokejová výstroj značky EASTON - športové potreby.

Reklamná agentúra SAMA Tlačiareň. Výroba: - ručné šité a lepené lopty pre futbal, volejbal, nohejbal, halové športy.

Dodávka, montáž: - posilňovacie stroje - bežecké a veslárske trenažéry - solária - vírivky - stoly pre stolný tenis - športové vybavenie pre školy. Fitness bazár.

Predaj: -jazdné bicykle -cyklopotreby -športové potreby -hračky

Lyžiarska a snowboardová škola. Požičovňa športového vybavenia. Organizovanie firemných akcií. Organizovanie kurzov pre inštruktorov lyžovania.