Urobte Vašim známym radosť darčekovými predmetmi ako sú napríklad perá, diáre, kalendáre, hrnčeky, vankúše s potlačou, dáždniky, kalkulačky, poznámkové bloky, aj drobné upomienkové predmety ako otvárače, fajčiarske potreby alebo kľúčenky.

Darujte kúsok Afriky svojim blízkym, alebo sami sebe. Farebné sviečky s motívmi africkej prírody sú tým pravým darčekom, ktorý pomôže vždy navodiť veľmi príjemnú atmosféru. Ručná výroba sviečok je v Afrike jednou z mála možností dobrého zárobku. Afrika poskytuje mnoho farieb a motívov. Sviečky navodzujú pokojnú atmosféru pri akejkoľvek ...

Výroba prezentačných systémov - reklamné a darčekové predmety - tlač - grafické štúdio.

Natieračské práce Maliarske práce Predaj - zámky, kovania. Výroba - kľúče. Predaj - darčekový tovar.

Veľkoobchod - prírodná kozmetika ručne vyrábaná - porcelán darčekové balenie - sypané čaje - plantážna káva - darčekový tovar - porcelán (darčekové balenie) - sypané čaje.

Kvetinárstvo. Široká ponuka čerstvých rezaných kvetov, črepníkových rastlín, keramika, sklo, sviečky a darčekové predmety, kvetinové obaly, sezónne dekorácie, dekorácie do interiéru, sušené väzby, doplnky.

Internetový obchod, e-shop: - darčekový tovar - plechové dózy

Predaj, e-shop: - domáce spotrebiče - elektronika - elektro-inštalačný materiál - železiarstvo - kuchynské potreby - darčekové predmety Servis elektrospotrebičov: -Oprava elektroinštalácií

E-shop: - thajské lampióny šťastia

Firma TOURIST CENTRUM s.r.o. sa zaoberá zmenárenskou činnosťou. Pre firmy aj fyzické osoby ponúkame možnosť bezhotovostných výmen – devízové obchody. Ďalej sa zameriavame na nákup a predaj valutu a diaľničných známok aj do zahraničia. Služby: - výkup všetkých mincí bez poplatku - výkup bývalých európskych mien - valuty - devízové obchody ...

Fotocentrum Unimarket. Služby: - spracovanie digitálnej, klasickej fotografie - výroba fotokníh - fotodarčeky - prevod VHS kaziet na DVD, 8 mm filmov na DVD - výroba vizitiek - výroba samolepiek.

Predaj sklo na víno, someliérske sady, predaj sudové, šumivé a portské vína, pochúťky k vínu. Predaj - darčekové predmety.

Internetový obchod - kozmetika - šperky - darčekový tovar - moderné obrazy - bio krby

Kvetinárstvo. Predaj -rezané a črepníkové kvety, izbové aj vonkajšie - semená a cibuľoviny - hnojivá, chemické prípravky - substráty - keramické a plastové obaly a kvetináče - záhradkárske potreby - darčekové predmety - krmivá pre domácich miláčikov, chovateľské potreby.

Maľovaný obchodík. Maloobchod: - darčekový tovar - keramika - maľovaný hodváb Služby: - ručné maľovanie skla, textilu.

Internetový predaj, e-shop: -bytové doplnky a dekorácie -nábytok -oblečenie

Veľkoobchod, predaj: -darčekový tovar

Výroba: -športové trofeje -poháre -medaila -upomienkové predmety -diplomy -sošky. Zásielkový predaj. Grafické práce: -reklamná grafika -polepy automobilov -vizitky -internetový obchod -pieskovanie -gravírovanie plošné -športové ceny -ceny pre chovateľské výstavy. -on-line obchod -ceny pre víťazov -luxusné ...

Výroba, predaj: - detský tovar - omaľovánky pre deti - pexesa - úlohníčky - rozvrhy - diplomy - zošity - reklamné a darčekové predmety.

Internetový obchod, e-shop: - tovar českých výrobcov: - dámske oblečenie - pánske oblečenie - detské odevy - spodná bielizeň - hračky - darčeková keramika.

Jediná galéria vo východnej Európe, zameriavajúca sa na diela a umenie dizajnéra a maliara Davida Gersteina. Prvýkrát v Českej republike. Nájdete u nás živé a farebné umenie tohto umelca, ktoré si môžete kúpiť alebo objednať v našej galérii. Osobité výtvarné diela sú hodnotným a orignálnym darčekom, ktorý rozjasní každú domácnosť. V stálej ...

Internetový predaj, e-shop: -domáce potreby -darčeky a dekorácie -ekologická drogéria a kozmetika

Výroba, predaj: -poháre, sošky, trofeje. Predaj, prenájom: -šípkové a športové prístroje. Predaj: -šípkový materiál -športové trofeje a poháre.