Urobte Vašim známym radosť darčekovými predmetmi ako sú napríklad perá, diáre, kalendáre, hrnčeky, vankúše s potlačou, dáždniky, kalkulačky, poznámkové bloky, aj drobné upomienkové predmety ako otvárače, fajčiarske potreby alebo kľúčenky.

Výroba a predaj reklamných predmetov, športových suvenírov (šály, minidresy, vlajočky, čiapky, textílie s potlačou a výšivkou, puky s potlačou). Predaj športových dresov na hokej a futbal.

Kvetinárstvo: - rezané kvety - dekorácia zo sušených kvetov Floristika.

Výroba, e-shop - sviečka - vonné tyčinky. Terapeutická poradňa: KVANTOVKA Pri Plavárni 1419 50401 Nový Bydžov

Maloobchod, predaj: -sypané čaje, čajové zmesi: -čierne, zelené, biele, ovocné, bylinné, rooibos, raritný, honeybush, mate čaje -káva - čerstvo pražená, aromatizovaná -porcelán akeramika -darčekové balíčky -sušené ovocie a orieškové zmesi -medoviny -doplnkový sortiment.

Služby: - vypálenie fotografie na hrnčeky, kameň, sklo, drevená tácka, magnet

Predaj - keramika Predaj - keramika - sviečky - darčekové predmety - kvetinárstvopredaj - rezané, črepníkové kvety - rozvoz po Brne non-stop.

Predaj bytových doplnkov, skla a porcelánu, vybavenie pre kuchyne, kúpeľne, predsiene, jedálne, bar a záhradu. NAOKO je obchodná značka internetového a kamenných obchodov spoločnosti Albertina s.r.o., dovozca širokého sortimentu bytových doplnkov a darčekov od dodávateľov z celého sveta. NAOKO oslovuje zákazníkov oceňujúcich nevšedný dizajn ...

Rytectvo. Kovotlačiteľstvo, kovovýroba. Výroba - reklamné stojany - zábrany - poháre, medaily - svetelná reklama.

E-shop - šperky so zázračnou energiou - obsidiány - darčekové predmety.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: -kvety -darčekový tovar

Kvetinárstvo. Predaj - rezané a črepníkové kvety - arnažovanie - dekorácia - darčekový tovar. Realizácia záhrad - výsadba a údržba záhrad.

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

Výroba: - vianočné ozdoby - darčekové upomienkové predmety - logované upomienkové predmety - veľkonočné ozdoby

Služby, prevádzkovanie: - soľná jaskyňa s detským kútikom. - predaj soľných produktov - možnosť rezervácie cez www - detský kútik - stráženie detí - predaj darčekových poukazov.

Veľkoobchodný predaj: -sviečky, sklo číre, porcelán, keramika, dekoračné textílie, vonné oleje, interiérové doplnky.

Maloobchod, predaj: -sviečky -sklo, porcelán a keramika -kovové doplnky -dekorácie a ozdoby -interiérové doplnky -obrazy.

Výroba a predaj ručne lepenej dekoračnej keramiky, keramických šperkov, obrázkov a hodín. Ponúkame gumičky do vlasov a náušnice z prírodného materiálu, maľované tričká, tašky, kabelky a taštičky na krk, maľované drevené preglejky, kachle a kamene.

Internetový obchod - zdravá výživa Internetový obchod - čaje - alkohol Internetový obchod - čaje - zdravá výživa - alkohol - darčekový tovar Internetový obchod - darčekový tovar

Predajňa - darčeková sieň Predaj, e-shop: - darčekové balíčky, darčekové koše pre firmy, spoločnosti i jednotlivých zákazníkov. Rozvoz darčekových košov priamo k zákazníkovi.