Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Kvetinárstvo, záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - kvety - rastliny - záhradnícke potreby - kvetinová väzba.

predaj: - kvety rezané, izbové, sušené, umelé - väzby - trvalky - dreviny - postreky a hnojivá Vína fľašové aj sudové z vlastnej produkcie

Predaj, dodávka rezané, suché aj izbové kvety. Vážime svadobné kytice a smútočné väzby.

Záhradníctvo u žihľavy. predaj: - izbové rastliny - rastliny okrasné listom - rastliny okrasné kvetom - svadobné kytice - kvety, kvety na auto - kvety pre mamičku, pre babičku.

Ponuka záhradkárskej, chovateľské a aranžérske potreby. Pestujeme subtropické rastliny - Bougainvillea, Callistemon, Albizia, kivi, citrusy, tomel, figovník, palmy a veľa ďalších; každú sezónu našu ponuku rozširujeme. Balkónové rastliny. Dreviny a trvalky. Prípravky na ochranu rastlín. Darčekový tovar a rezané kvety. Záhradkárske ...

Izbové rastliny a zelené steny do interiérov: - kancelárie - firemné priestory - podnikové predajne - reštaurácia - školy a univerzity - zdravotnícke zariadenia - byty a rodinné domy - zelené steny vr. revitalizáciou - machové obrazy Dlhodobý prenájom rastlín a okrasných kvetináčov. Odborná starostlivosť o rastliny: - pravidelná - ...

Záhradníctvo. Predaj: -ihličiny, kríky, skalničky, trvalky, izbové kvety, rezané kvety -postreky, zemina, sadenice, hnojivá, kvetináče, hrantíky, dušičková väzba, vianočná väzba, smútočná kytica -záhradkárske doplnky -ekologická zelenina.

predaj: -hrnkové, rezané a izbové kvety, balkónovky, trvalky, letničky, liečivky ad.

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - mäsožravé rastliny E-shop: - biodekorácia - kvietky z lyka - sušené rastliny - stuhy - dekorácia z mora...atď.

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - okenné a balkónové kvety - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba kvetináčov balkónovými rastlinami - okrasné dreviny - substráty - hnojivá a pod.

Kvetinárstvo a handmade obchodík v Boskoviciach. Predaj rezaných a črepníkových prírodných kvetov. väzba kytíc na rôzne príležitosti. Svadobné kvety.

Kvetinárstva, veľkoobchod s kvetmi - črepníkové, izbové, balkónovky Výroba kvetinových väzieb a aranžmánov