Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Kvetinárstvo. Predaj: - svadobné kytice - svadobná väzba - kvety pre každú príležitosť - dekorácia - svadobné oznámenia.

Doručovanie: - kvety, darčekové koše a ďalšie darčeky pre radosť po celej ČR i SR. Väzba kvetov.

Kvetinárstvo. služby: -dodání kvetov na objednávku -aranžování firemné akcie, rauty, interiéry, kancelárie -aranžování kvetov, svadobné kytice -avantgardní väzba -netradiční väzba -květiny pre zamilovaných, mužov, ženy -smuteční väzba -Výdavky sezónnych výzdoby.

Spoločnosť dekor extra s.r.o. pôsobí ako dlhoročný dovozca a predajca dekoračných predmetov. V ponuke máme nepreberné množstvo dekorácií, ozdôb, sviečok, umelých kvetín, kvetináčov i iných keramických obalov. Ďalej sa venujeme aranžovanie, na želanie zhotovujeme originálne aranžmány k akejkoľvek príležitosti. Dovoz, predaj, e-shop: - ...

Kvetinárstva, kvety: - rezané, umelé - väzba slávnostné, príležitostní, jubileá, svadobné, smútočné - široký sortiment pre záhradkárov - darčekový tovar

služby: - kvetinárstvo - svadobné floristika - kvetinový servis - kvety - interiérová dekorácia do kancelárií, na recepcii, do obchodov či výkladov, na plesy, bankety alebo rauty, navrhneme estetické dekorácie z živých alebo umelých kvetov a prírodných materiálov, rôznych veľkostí i tvarov - smútočné väzba - darčeková kytice, ...

Záhradné centrum. predaj: -okrasné kríky, stromy, konifery -ovocné stromy a kríky práca: -udržba záhrad -návrh záhrady.

Kvetinárstvo U Lidušky. predaj: -řezané kvety -pokojové a balkónové kvety -Umelý kvety -květináče - hrantíky, zeminy, mulčovacej kôry - floristickej doplnky - darčeky - väzba kytíc.

Kvetinárstvo. predaj - kvety, kytice - rozvoz kvetín - čerstvé rezané kvety, moderné kvetinové väzby - suché dekorácie a doplnky - črepníkové kvety - darčekové predmety, keramické a plastové kvetináče - zeminy, ošetrujúce substráty.

Spoločnosť HORTISCENTRUM s.r.o., má dlhoročnú tradíciu v oblasti záhradníctva, realizácií záhrad, verejnej zelene a v predaji kvetín. Prevádzkujeme záhradnícka centra v Židlochoviciach u Brna a v Čáslavi, kde môžete zakúpiť široký sortiment rastlín, kvetov, drevín a ďalšieho záhradníckeho tovaru. Ďalej ponúkame kompletný záhradnícky servis, ...

Veľkoobchod, dovoz, predaj a distribúcia: -všetky druhy rezané a črepníkové kvety.

Kvetinové štúdio U Misaki poskytuje kompletný kvetinový servis, vrátane rozvozu kvetov, kvetinové výzdoby, väzby kvetov pre všetky bežné i slávnostné príležitosti, záhradkárske potreby. U nás môžete tiež zakúpiť, kvetinové dekorácie, koše, Zardin, svietniky, sviečky, lampy, floristickej pomôcky a doplnky, osiva kvetín, trávniková osiva, zeminy, ...

Spoločnosť VK Záhrady zaisťuje záhradnícke, lesnícke a floristickej - viazačské služby. Našou špecializáciou je navrhovanie a realizácia záhrad a rizikové výrub stromov. Ponúkame profesionálnu prácu obohatenú o osobný prístup malé firmy. Sme mladý, flexibilné a napriek tomu skúsený kolektív. Záhradnícke služby: - navrhovanie záhrad - ...

predaj: - bonsai, bonsaje - rastliny do záhrad - kamenné lampy - Koi kapry. Kompletnú realizáciu jazierok okrasných i kúpacích, potôčikov, vodných tokov, malých studničiek a rôznych vodných prvkov. Realizácia záhrad.

Kvetinárstvo. Kvetinové väzby darčekové, žartovné, svadobné, promócie, smútočné.

Maloobchod, predaj: -komletní sortiment potravín -drogerie -hračky -květiny rezané, umelé. Zmenáreň. Predajňa je zaradená do potravinového reťazca FLOP.

kvetinárstvo: - svadobné kytice - luxusné darčekové kytice - jarné, jesenné a vianočné dekorácie - smútočné väzba.

Záhradníctvo, špecializovaná predajňa, maloobchod -okrasné rastliny, rastlina, kríky, stromy -trvalka, trvalky, skalničky, skalnička, vodné a bahenné Roslin, Roslin na živé ploty, popínavé rastliny, izbové kvety, kvetina atď. -substráty, kvetináče, hnojina pod.

maloobchod: - kvety - rezané - umelé - vzrastlé - potreby pre záhradkárov a pestovateľov - keramika zapožičanie: - umelé kvetinové výzdoby Rozvážková služba: - kvetiny až do domu Ďalšia prevádzkareň: Rožmitálova 5/7, pasáž Centrum, Blansko tel.:516419522.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - rezané a črepníkové kvety.

Kvetinárstvo. predaj: -květiny -vazby kytíc, svadobné kytice, slávnostné kytice, smútočné kytice -netradiční kytice typu salámová a cukrovinkové -pelargonie, surfínie, Bacopa, sanvitália, petúnií, foskoveky a mnoho iných rastlín -macešky, chryzantémy, vresy, stromy a ostatné rastliny pre vysádzanie nádob alebo záhonov. služby: -návrh ...

Kvetinárstvo: -kvety (kvetina) -svadobná a smútočná väzba -aranžmán zo suchých a živých rastlín -veľký výber črepníkových kvetín -rozvoz zadarmo pri objednávke nad 1000.- po Břeclavi zdarma -s rozšíreným sortimentom vonkajších rastlín.

V predajni od 13-3-2017 REKONŠTRUKCIA. Kvetinárstvo. Predaj: -kvety, živé väzby -dekorácia do domu aj záhradu -rastliny.