Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Kvetinárstvo Phoenix Maloobchod, predaj: - kvety. - darčekový tovar - sezónne dekorácie a väzba - svadobný kútik - floristika - bytový design

V našom obchode nájdete širokú škálu rezaných i črepníkových kvetín, mnoho zaujímavých a praktických floristických dekorácií z kvetov živých aj umelých, výzdobu pre čas dušičiek, Veľkej noci alebo Vianoc, ale aj drobné darčeky pre potešenie a skrášlenie vášho všedného dňa.

Kvetinárstvo. Služby: -rozvoz kvetov -svadobná väzba -smútočná väzba -sviatočný kvietok -hrnčekové kvety.

Kvetinárstvo. Služby: -rozvoz kvetov -svadobná väzba -smútočná väzba -sviatočný kvietok -hrnčekové kvety.

Maloobchodný predaj: -květiny -vázání kytíc a vencov.

Bc. Sandra Doležalová prevádzkuje kvetinárstvo, floristickú dielňu a kvetinovú farmu. Zameriava sa na väzbu klasických, svadobných i smútočných kytíc a výrobu jarnej, veľkonočnej, jesennej a vianočnej dekorácie.

Projekčná kancelária, projektovanie stavieb. kvetinárstvo: - väzby svadobné, darčekové, smútočné črepníkové kvety, keramika a darčeky

Floristické štúdio s veľkým výberom rezaných a črepníkových kvetín, stáčaného vína a dekorácií. Príprava kvetinových väzieb na prianie pre rôzne udalosti.