Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Kateřina Tůmová prevádzkuje kvetinárstvo v Novom Veselí, predáva črepníkové a rezané kvety a kytice a dekoráciu.

Záhradné centrum. Predaj: -široký sortiment okrasných drevín -ihličnany -ovocné stromčeky -kvety -trvalky -skalničky -letničky -okrasné trávy -izbové kvety -substráty, mulčovacie kôry -hnojivá -pesticídy. Výroba: -príležitostná slávnostná, smútočná väzba zo živých i sušených kvetov -dekorácia interiérov -vlastná výroba drevín.

Maloobchod, predaj: -rezané, umelé kvety -veľký výber črepníkových kvetín -ozdobná keramika, darčekové predmety. Služby: -viazanie kvetov, suchá väzba.

Kvetinárstvo. Maloobchodný predaj: -kvety -suchá väzba -hrnčekové kvety. Väzba: -svadobné a pohrebné kytice, -dušičková a vianočná -salámová kytica -netradičná kytica Výzdoba k rôznym príležitostiam, kostolná, narodeninová, párty, dekorácia na stôl.

Naše kvetinárstvo sa zaoberá predajom a službami: -kvety -kytica, vence -suchá väzba -smútočné väzby -svadobná floristika - poradenstvo -darčekové predmety -izbové kvety - orchidey, substráty a zeminy -keramika -sviečky, obaly, kvetináče -hnojivá. Náš sortiment si môžete on-line objednať a my Vám ho dovezieme na miesto určenia: -Žďár ...

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj :: -řezané, črepníkové kvety.

Naša firma Kvetinka Petra sídliaca v okrese Havlíčkův Brod sa zaoberá návrhmi a aranžovaním všetkých typov dekorácií pre akúkoľvek príležitosť. Aranžujeme rezané kvety aj črepníkové kvety, ktoré Vám tiež dodáme, umiestnime a postaráme sa o následnú údržbu. Pripravíme pre Vás výzdobu nielen na firemnú akciu alebo večierok, ale taktiež Vám ...

kvetinárstvo Svadobné, smútočné kytice a väzby

Vinotéka a predaj kvetov: - moravská fľašové, stáčaná, sudové vína - brandy, črepníkové kvety, vázy, pochutiny, darčekové predmety

služby: -zahradnictví. Maloobchod, predaj: -řezané kvety -hrnkové kvety -letničky do kvetináča -trvalky -petunie -okrasné kríky a stromčeky. väzba: -svadobné kytice -pohřební vence a kytice. Rastlinná výroba kombinovaná so živočíšnou.

kvetinárstvo: - kvety, kytice - darčekové predmety.

Malobochod: -rezané kvety -izbové vonkajšie a balkónové kvety -sušina, darčekový tovar -návody na pestovanie izbových rastlín, lyofilizácia, zásielkový obchod.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: -kvety.