V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Predajňa, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denne až 3 závozy -doplnkový sortiment ostatných potravín -možnosť objednávok čerstvých cukrárskych výrobkov a výrobkov studenej kuchyne.

Maloobchod, predaj: - čokoláda - čokoládové pralinky.

Cukrárska výroba PANDA: - domáce svadobné pečivo - torty - koláče - zákusky.

Maloobchod, predaj: - darčekové koše - darčekové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Nákup, predaj, e-shop: - potraviny - cukrovinky - tovar so skrátenou dobou expirácie - tovar z dopredaja nadbytočných skladových zásob

Cukrárstvo, výroba, predaj: - torty - zákusky.

Cukráreň: -výroba a predaj cukroví, tort, zákuskov, vianočných a ďalších sviatočných cukroviniek, vdolčekov ale aj chlebíčkov. Ponúkame veľký výber. Vyrábame všetky sladkosti aj pre diabetikov.

E-shop - čokoláda - čokoládové spediality a dekorácie - kakao - cukrovinky.

Predaj: -cukrárske výrobky zákusky, torty, čajové pečivo.

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampanské, minerálne vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompóty -kečupy, horčica, tatarka -oleje -korenie -cukrovinky -slané doplnky -káva, čaj -mliečne výrobky -mrazené a chladené potraviny -cigarety, cigary -drogistický tovar.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -nemecká energetická čokoláda

Cukráreň: -zmrzliny, zmrzlinové poháre -zákusky, torty -miešané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Príjem objednávok na: -obložené chlebíčky -torty -vianočné pečivo -cukrárske výrobky.

Cukráreň Řečkovice s kaviarňou. Torty Zákusky Mini zákusky Vianočné pečivo Zmrzlina Chlebíčky

-Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Veľkoobchod a maloobchod

Pekárstvo, cukrárstvo -svadobné koláčiky, torty, záviny, rolády, cukroví.

Penerini coffee - čerstvá káva, kvalitné čaje, čokolády, automatické a profesionálne kávovary, mlynčeky, dózy na kávu, šálky a ďalšie príslušenstvo.

Čokoládovňa MINACH Mliečne pralinky Horké pralinky Biele pralinky E-shop Darčekové balíčky v krabičkách alebo celofáne Darčekové vouchery Ochutnávka praliniek a horúcich čokolád s výkladom čokoládová fontána a fondue

Predaj, e-shop, eshop: - čaj sypaný čierny, zelený, žltý, biely, ovocný, bylinný... - káva, desiatky druhov - sušené plody a oriešky - kvetinové dekorácie - kávová, čajová keramika, doplnky, dózy.

Pekárstvo, cukrárstvo. Výroba: - pekárske výrobky - cukrárske výrobky - koláče, trubičky

Cukráreň: Máme pre Vás širokou ponukou zákuskov, cukroviniek, pohárov a tort. Možnosť posedenia pri káve.

Predaj, maloobchod: -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -zdravá výživa -cukrovinky

Cukráreň. Výroba: -zákusky, torty -studená kuchyňa