V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Cukrárska výroba, pečenie, cukrárstvo, cukráreň: Minizákusky, svadobné a vianočné pečivo, torty. Do obchodov- balené výrobky. Predaj, veľkoobchod:zákusky, pečivo

Cukrárstvo a pekárstvo. Sladkosti na oslavy, svadby, konferencie či večierky

Cukrárska výroba. -drobného svadobné cukroví, svadobných koláče -svadobné torty.

Výroba: -ručne zdobený perník rôznych tvarov a veľkostí podľa priania zákazníka. Súčasne vyrábame orientálne cukrovinky - kokosové hrče, dúhové kokosy a sójové tyčinky.

Maloobchod s potravinami a zmiešaným tovarom Reštaurácia

Predaj zmrzlinových komponentov, poliev a vaflí.

Predaj zmiešaného tovaru a potravín.

Výroba - svadobné torty - cukrovinky na zákazku - svadobné koláče - cukrovinky.

Cukráreň s kapacitou 25 miest, vonkajšia záhradka pre 20 osôb. Výroba: -studená kuchyňa -obložené misy, chlebíčky, studená kuchyňa pre menšie akcie- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákuskov a tort, koláčiky, na objednávku.

Pizza pri Honze. Rozvoz pizze po Brne.

Predaj zmiešaného tovaru.

Predaj, maloobchod: -zmiešaný tovar

Jedáleň, stravovanie, reštaurácia. Cukrárska výroba, rozvoz jedál.

Nealkoholické a alkoholické nápoje a potraviny všetkých významných tuzemských i zahraničných výrobcov. Dodávame v štandardných baleniach, tj sklo, PET, Tetra Pack, ALU, ai, podľa noriem EU.

Cukrárstvo Wendy. Výroba zákuskov, tort. Zaistenie zákuskov a tort na oslavy, rauty, večierky.

Potravinárska výroba, výrobca roksových, cukroviniek: -roksové lízatko, roksové lízanky -bonbóny, klátiky, klátiky -cukrovinky, cukrovinka – drops, bez cukru -obohatené o vápnik a xylitol, vitamín C -nečokoládové -ovocná príchuť -reklamné cukríky. Priemyselná zóna.

Výroba. Čokoláda (výhradne belgická) a iné sladkosti s reklamnou potlačou. Čokoláda v privátnom balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a najžiadanejšia tabuľka 250g - hmota mliečna, horká, biela, Extra horká 70% - čokoládové cukríky - škoricovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátnom balení/zákazková potlač obalu/ - ...

Výroba, distribúcia, predaj: -čerstvý lahôdkový tovar, lahôdky -cukrárske výrobky, pečivo. Cateringové služby. -organizovanie a zásobovanie - hostiny, oslavy a spoločenské akcie. Možnosť objednávky a rozvozu.

Kaviareň, cukráreň s vlastnou výrobou a možnosťou rozvozu.