V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Pekáreň Dalaman sa zameriava na predaj pekárenských výrobkov lokálnej produkcie. Hlavnou prioritou je čerstvosť a vysoká kvalita. predaj: - celozrnné a viaczrnné pečivo - kváskové pečivo - vegánskej pečivo - bezlepkové pečivo - ďalšie čerstvé lokálne produkty - domáce džemy - mliečne výrobky z fariem - prírodné sladkosti a veľa ...

Anjelské pralinky, výroba, predaj: - luxusné čokoládové pralinky.

Zákazková cukrárska výrobňa, cukrárstvo: - svadobné, narodeninové torty - detské torty - zákusky, cukrovinky.

Český výrobca müsli tyčiniek a cereálnych snackov s viac ako dvadsaťročnou tradíciou. Pre privátne značky vyrábame napríklad brownies sa spracovaním pravej belgickej čokolády, Flapjack, cookies a iné.

Pekárne, cukrárstvo -Velkoobchod a maloobchod

Sklad. predaj: - alkohol, pivo, víno - cigarety - nealko - cukrovinky - výčapné a chladiace zariadenie - požičovňa výčapného zariadenia. Sklad spoločnosti: Býškovice 60 753 53, Všechovice

Výroba: plnený oblátkové trubičky -čokoládové, kakaové, jogurtové, máčané trubičky -jahodové, čokoládové, kukuřičnésnídaňové guličky -kukuřičné chrumky funí -křupky slanina, cibuľa -kukuřičné pletenca -ovocné prstienky -dortové oblátky okrúhle -čokoládové kornútky.

Cukrárska výroba - vianočné, svadobné, narodeninové: - torty - zákusky - cukrovinky.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Poradenská a konzultačná činnosť, ...

Cukrárstvo, pekárstvo, výroba: - zákusky, torty - svadobné koláčiky.

Cukrárska výroba, cukrárstvo: - torty - cukrovinky.

Výroba, distribúcia: -cukrárske zdobenie -farebný kokos -ozdoby z marcipánu -modelované zvieratká -cukrárske sypanie -marcipán -modelovacie a poťahovacie hmoty -čokoládové zdobenie -cukrárske suroviny Tiež tlačíme na jedlý papier.

Výroba a predaj: - torty - pečivo - vianočné pečivo - zákusky - bezlepkové výrobky.

Cukráreň Eiscafe Delikana. Výroba cukrárskych výrobkov, tort a zmrzlín.

Pečenie tort a cukroviniek pre Přerov a okolie. Predaj: - marcipánové a ostatné ozdoby, dizajnové prvky, polevy a potreby pre cukrárov a cukrárky. - poťahové a modelovacie hmoty. Obchodné spoločnosti LYONES (zľavy a akcie).

Cukrárska výroba Katrin: - svadobné, narodeninové, firemné torty - torty v dekorovanej čokoláde - dezerty a zákusky, svadobné pečivo, vianočné pečivo, trvanlivé čajové pečivo.

Výrobca čokolády a praliniek. Ručne robené pralinky podľa francúzskych receptúr z kvalitnej čokolády. Predajňa: Stratená 9, 77900 Olomouc.

Cukráreň Eiscafe Delikana. Výroba cukrárskych výrobkov, tort a zmrzlín.

Cukráreň: -kapacita 20 miest -vonkajšia záhradka 24 miest. Predaj: -zákusky, rolády, palacinky -cukrovinky -pečivo -lahôdky-šaláty, bagety, pizza -nápoje, pivo, víno.

Cukrovar. Výroba, predaj: - cukor (kryštálový, múčka, krupica, kockový, hygienicky balený). Sídlo: - námestie Slobody 12, 60200 Brno, tel: 542218533.

Predaj čerstvých pekárenských a iných výrobkov: - kváskové pečivo, svadobné koláčiky, kremrole, obložené chlebíčky, mlieko, maslo, jogurty, zmrzlina, šaláty či tvaroh.