V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Výroba, veľkoobchod, eshop: - chipsy - instantné polievky a strukovinové pochúťky - instantná kaša - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné cukríky bez cukru.

Predajňa - darčeková sieň Predaj, e-shop: - darčekové balíčky, darčekové koše pre firmy, spoločnosti i jednotlivých zákazníkov. Rozvoz darčekových košov priamo k zákazníkovi.

Výroba vlastných ručne robených praliniek z francúzskej a belgickej čokolády, mäsových špecialít vyúdených skutočným dymom a cibulády bez konzervantov.

Výrobná firma - České bylinkové žuvačky sladené sladidlom zo STEVIE

Zdravé potraviny: - čokoláda - kakové produkty - čaj, káva - obilniny - polievky - sója.

Predaj - drogéria - nápoje - tabakové výrobky

Predaj a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - cigary - kávovary - presovače

Pečenie tort na zákazku. Predaj, e-shop: - tortové formy, stojany - jedľa dekorácia na torty - patchwork - pomôcky na pečenie - silikónové formy. Tlač na jedlý papier.

Cukráreň v centre mesta. Cukrárska výroba: - vianočné pečivo - torty - svadobné rauty.

Cukrárska výroba - cukrovinky, zákusky, rolády, rezy - torty. Kaviareň U Kocúrika. Reštaurácia Pod gaštany. Letné prevádzky na Plumlovskej priehrade.

Výroba: - potravinové doplnky, superfoods - bio rastlinné oleje - extra panenské olivové oleje z Kréty - bio bezlepkové potraviny - esenciálne oleje z Austrálie Dovoz, eshop: - čokolád značiek Venchi, Pacari, Balance, Dolfin, Stainer, Madecasse.

Maloobchod: - káva, čaj - cukrovinky, pralinky, bonboniéry - nápoje - delikatesy - darčekové balíčky, koše.