Korenie nachádza uplatnenie nielen vo svete gastronómie. Liečivé či aromatické byliny ako bazalka, harmanček, pažítka a ďalšie, umelé aj prírodné ochucovadlá a zmesi, ako sú zápražky a bujóny a mnoho ďalších produktov, sú využité dennodenne.

Spracovanie a veľkoobchod s bioprodukty - produkty z ekologického kontrolovaného poľnohospodárstva sa špecializáciou na bio čaje, bio korenie, bio kávu a bio cukrovinky. Produkcia, spracovanie produktov z kontrolovaného ekologického BIO poľnohospodárstva. Zastúpenie rakúskej spoločnosti Sonnentor.

Veľkoobchod: -chemické výrobky. -soľ -komponenty pre krmivá Spracovanie: -olejnaté látky - OLEO CHÉMIA. -výroba drevených peliet

Predaj, e-shop: - japonských a ázijských potravín a doplnkov do domácnosti.

-Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

Predaj: -semená konope, exotických rastlín, bylín -masážne oleje -pivná kozmetika -chilli korenie -omáčky -čokoláda a ďalšie.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 pobočiek v rôznych mestách po celej SR, kde si môžete objednať kvalitné mexické jedlo. Prevádzkujú aj eshop, kde ponúkajú rôzne mexické potraviny: - múky - tortilly - konzervy s mexickým jedlom - pasty a omáčky

Maloobchod, predaj, e-shop: - darčekový tovar - regionálne špeciality - prírodné oleje - sirupy.

- Levnedarecky.cz upomienkové predmety s potlačou, súťažné trofeje a medaily, darčekové kazety, darčekový tovar predaj, športové poháre. Maloobchod a veľkoobchod. - Profikoreni.cz koreniace zmesi, vývary a bujóny, dochucovacie omáčky, marinády a pasty, tekuté korenie, drvené bylinky. Maloobchod a veľkoobchod.

Potraviny pre zdravie, farmárske, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, korenie, doplnky výživy, ekodrogéria, kurzy varenia. Zaisťujeme zdravý pitný režim pre domácnosti aj firmy, predaj, prenájom a servis výdajníkov vody. Poradenstvo osobného rozvoja a výživové poradenstvo .

Výroba, distribúcia: -Potraviny rastlinného pôvodu: -jablečné octy -kapusta, -čerstvé surové šťavy -ovocné džemy -zeleninové nátierky -nakládané produkty - uhorky, syry, utopenci, výrobky z hlivy ustricovej.