Mäsokombináty, bitúnky a údenárstvo sú producentmi bravčového, hovädzieho, hydinového ale aj zverinového mäsa. To je možné následne spracovávať do údenárskych a mäsových výrobkov, ako sú párky, slaniny, klobásy, masť, mleté mäso, špekáčiky, salámy a šunky.

Chov, predaj: - mäsový dobytok Salers Predaj: - bio mäso Ubytovanie: - penzión

Naša firma pôsobí na trhu už od roku 1992 v oblasti predaja a distribúcie mäsových výrobkov, údenín, mäsa, hydiny a diviny. Náš sortiment: - Údeniny - Mäso bravčové a hovädzie (chladené aj mrazené) - Zverina - Hydina - Maďarské špeciality - Syry

Výkup, spracovanie, predaj: -zverina

Distribúcia talianskych potravín pre pizzérie a talianske reštaurácie a hotely.

Predaj - mäso - údeniny Výroba - lahôdky

Veľkoobchod: - ovocie - zelenina - čerstvé huby - bylinky - syry - údeniny - mäso

Výroba, spracovanie, distribúcia - jahňacie a baranie mäso

Výroba mäsa a mäsových výrobkov so špecializáciou na výrobu fermentovaných mäsových výrobkov s probiotikami a prebiotikami. Distribúciu zabezpečujeme vlastnými chladiacimi izotermickými vozidlami. Výrobky vlastnej produkcie ponúkame v sieti podnikových predajní v Zlínskom kraji. Mäsiarstvo, údenárstvo. Maloobchod, predaj: - mäso, ...

Poskytovanie gastronomických služieb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogéria, kolonial, potreby kŕmenia a potrava pre zvieratá.

Farmárska predajňa, eshop: - mäsové výrobky, údeniny, hydina - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mušty - čaje - korenie a bylinky - mliečne výrobky - syry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovocie - džemy, medy, lekvár, horčica - pohánkové chrumky - Vizovické frgály - cestoviny - múka, pohánka, krúpy.

Predaj: - živé zvieratá, porazené zvieratá, mliečne výrobky, vajíčka, domáce lekvár .

Predaj zmiešaného tovaru: - potraviny, - drogistický tovar.

Jednota. Predaj, maloobchod: - potraviny - zmiešaný tovar.

Jednota. Predaj, maloobchod: - potraviny - zmiešaný tovar.