Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Škatuľková strava s rozvozom - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Predaj - štartovacia kultúra FLORAPAN priemyselnú výrobu kvasových druhov chleba Pestovanie - chmeľ a biochmeľ

Fit-day je najväčším výrobcom rastlinného proteínu v Českej republike. Používame iba tie najkvalitnejšie suroviny pestované v Európe na výrobu vašich obľúbených raňajok a desiat.

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Služby: - kaviareň - pražiareň kávy Predaj: - kávovary - mlynčeky.

Našu Cukráreň GALÉRIA môžete navštíviť v centre mesta Veľká Bystřice, kúsok od mesta Olomouc v Olomouckom kraji. Ponúkame vám posedenie u zákuskov, tort alebo chlebíčkov podľa vášho výberu. Radi vám tiež pripravíme akúkoľvek kávu alebo miešaný drink. Súčasťou priestorov cukrárne je aj vernisáž obrazov. Naša ponuka: - zákusky - poháre - ...

Firma Ze-Za-Hrátky pripravuje a predáva zeleninové debničky. Na predaj máme debničky so sezónnou, lokálnou, organickou a zrelou zeleninou. Pestovanie zeleniny na vlastnom poli.

Spoločnosť RAUTY s.r.o. prevádzkuje výrobňu lahôdok U Labužníka: - šaláty - obložené misy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedle. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepcia, bankety, garden party, firemné večierky, svadby, promócie, spoločenské akcie na kľúč. Reštaurácia Gardenpark Penzión.

Spoločnosť Chomout, s.r.o. je pivovar, kde sa vyrába pivo Chomout, služby reštaurácie a pohostinstva.

E-shop: - kapsule Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - záhradný nábytok - bazény - skladacie postele - dom a záhrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Spoločnosť Brázdová kurča s.r.o. je rodinnou firmou, ktorá sa zaoberá ručnú výrobu kuracích dielov a ručne vykosteného kurčaťa na roládu. Ručne vykostené kura na roládu vyrábame z čerstvých, kalibrovaných kurčiat, výhradne z českých chovov. Výrobok je balený vákuovo s trvanlivosťou 6 dní. Výroba: - ručne vykostené kura na roládu - kuracie ...

Kaviareň kde to vonia - káva, svätokopecké pivo, kvalitný čaj, horúca čokoláda, zmrzlina vlastnej výroby, zákusky, malinovky a ďalšie. Navštíviť môžete aj náš e-shop s čajmi, kávou a regionálnymi produktmi.

Kamenný obchod a e-shop: - produkty v bio, eko a organic kvalite - s certifikáciami BDIH, Natrue, ECOCERT, ai - biokozmetika Dr.Hauschka, Lavera, Logona ai. - biopotraviny a bionápoje - éterické oleje - vôňa - dezodoranty, parfémy, izbové vône, vonné tyčinky - biodrogéria, detské plienky, biobavlna ai - eko a bio čistiace prostriedky - ...

Zaoberáme sa výhradným dovozom kvalitných potravín z Talianska. Zameriavame sa na potraviny zdravotne nezávadné a potraviny u ktorých je známa informácia o pôvode. Väčšinou sa jedná o regionálne špeciality.

Farmaceutická firma - predaj, eshop: - doplnky stravy - vlasovej starostlivosti - starostlivosť o jazvy - krémy - aloe vera.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.