Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predajne Náš GRUNT sú zamerané na predaj tradičných slovenských potravín, predovšetkým od malých a stredných tuzemských výrobcov a farmárov.

Výroba, dodávky: - hotové jedlá - catering - svadobné hostiny - rodinné oslavy - závodné stravovanie.

Naša sieť obchodov Herba ponúka zdravú výživu.

Sme českými výrobcami bylinných prípravkov a doplnkov stravy.

On-line kníhkupectvo, predaj: - knihy, tarotové karty, drahé kamene, minerály, šperky, vonné tyčinky, vône, sviečky, prírodná kozmetika, mydlá, telové oleje, čaje, byliny, výživové doplnky, mandaly, dekorácie, darčeky, relaxačná hudba .

E-shop, veľkoobchod: - superfood - doplnky stravy - BIO potraviny - Eko drogérie - konopná kozmetika

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.

Distribúcia, predaj: - pekárske droždie pre pekárne a malospotrebiteľov - pekárske zmesi - zlepšujúce prípravky - ďalšie suroviny pre pekárov (margaríny, náplne)

Vinotéka - sudové vína: - fľaškové vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - darčekové balenie vín.

E-shop, predaj: - prípravky prírodnej liečebnej kozmetiky - potravinové doplnky - bylinné lieky

Modelingová agentúra. Alternatívna čínska medicína, akupunktúra a diagnostika. Eshop, malo a veľkoobchodný predaj produktov čínskej cisárskej medicínyTiens

Pekáreň: - ražno-pšeničný chlieb - bežné a jemné pečivo - zákazková výroba rautového pečiva (vyznačujúceho sa rôznymi tvarmi, hmotnosťou i náplňami).

Veľkoobchod a distribúcia: - mäsové výrobky - údenárske výrobky - mrazené potraviny.