Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Výroba, predaj: - výrobky studenej a teplej kuchyne - nátierky, šaláty - chlebíčky - sekaná - tlačenka - prejsť, guláš, rezeň

Distribúcia: - čerstvé a mrazené mäso

Mäsiarstvo, údenárstvo, maďarské špeciality Petricius Predaj: - mäso, údeniny, teplá a studená kuchyňa, chlebíčky, obložené misy - originálne maďarské špeciality - nakladaná zelenina, korenie a pasty.

Výroba, veľkoobchod, eshop: - chipsy - instantné polievky a strukovinové pochúťky - instantná kaša - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné cukríky bez cukru.

Lekáreň Nový dom v Prostějove prevádzkuje výdajňu liekov, ktorá sa nachádza v zdravotníckom stredisku v Bedihošti. Nájdete tu široký výber vitamínov, inkontinentných pomôcok, obväzového materiálu a prípravkov na starostlivosť o zuby. Predaj a výdaj: - lekáreň, lieky - lieky - potravinové doplnky - prírodné produkty - zdravotnícke potreby a ...

Lekáreň Nový dom sa nachádza priamo na námestí v centre mesta Prostějov a vyberiete si tu zo širokého sortimentu vitamínov, potravinových doplnkov i detskej výživy. Tiež vám radi pomôžeme s výberom vhodnej kozmetiky či zdravotníckych potrieb a obuvi. Predaj voľnopredajných liekov aj liekov na lekársky predpis: - pripravíme individuálne ...

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

Výroba lahôdok a občerstvenia, chlebíčkov, obložených mís, jednohubiek. Reťazec predajní rýchleho občerstvenia v Prostějove a Olomouci s ponukou teplej kuchyne. Možnosť objednávok chlebíčkov, obložených mís a iného aj v eshope na adrese www.desi.cz

Predaj alternatívnej medicíny, poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu.

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribúcia, predaj: - cukor kryštál hrubý, krupica, múčka, vanilínový, škoricový, želírovací, kocky, bridž, camping, hygienicky balený, prírodný a trstinový.

Face roll - kozmetické masáže valčekom. Magnetoterapia. Dýchacie systémy - plazma. Predaj, eshop: - zelené potraviny - dúhové elixíry - doplnky stravy.

Ovocný liehovar: špeciálna výroba ovocných destilátov

Výroba vlastných ručne robených praliniek z francúzskej a belgickej čokolády, mäsových špecialít vyúdených skutočným dymom a cibulády bez konzervantov.

Predaj, e-shop: -špecialista na kvalitné krmivá. Predaj nealkoholických a alkoholických nápojov

Prevádzka online bazáru pre súkromnú a komerčnú inzerciu, eshopu s prírodnými potravinovými doplnkami a informačný portál o chudnutí a zdravom životnom štýle.

Výrobná firma - České bylinkové žuvačky sladené sladidlom zo STEVIE

Výroba a predaj mlynských výrobkov, pšeničnej a ražnej múky, celozrnnej múky pre veľko i maloodberateľov /domácej pekárne/. Výstavba: - drevostavby - výstavba hrubých stavieb - pergoly.

Internetový predaj: - biopotraviny Country life - prírodné produkty - výrobky ekologického poľnohospodárstva - prírodná kozmetika Durance, Jason.

Súkromná maloobchodná sieť potravín. Produkty: nopal, paradajka jedlé, chia semienka Inovácia potravín