Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

V našom sortimente na www.papanicko.cz nájdete komplexné potraviny pre deti, ako je dojčenské mlieko, dojčenská výživa, kašičky, sušienky, chrumky a nápoje v podobe čajov a štiav. To všetko odoberáme od rokmi preverených výrobcov ako je Nestlé, Nutricia, HiPP, HERO či Hamé. Okrem potravín ponúkame potreby na prebaľovanie detí, teda plienky pre ...

Predaj - drogéria - nápoje - tabakové výrobky

Predaj, maloobchod: -zdravá výživa -biopotraviny -doplnky stravy -prírodná kozmetika

Poctivý catering Renaty Vašíčkovej je výhradne česká firma s dlhodobou tradíciou v oblasti cateringu a predaja darčekového tovaru. Za cieľ si kladie poskytovať služby vo vynikajúcej kvalite a zároveň za príjemnú cenu. V rámci svojej činnosti svojim zákazníkom poskytuje tieto služby: Catering - kompletný servis gastronomických služieb vrátane ...

Predaj: - kozmetika (starostlivosť o pleť, telo a vlasy) - prírodné doplnky stravy.

Cukrárska výroba - cukrovinky, zákusky, rolády, rezy - torty. Kaviareň U Kocúrika. Reštaurácia Pod gaštany. Letné prevádzky na Plumlovskej priehrade.

Predaj: - mäso - údeniny. Tepelne opracované mäsové výrobky: - mäkké salámy - polosuché salámy - pečeňové výrobky - masť. Trvanlivé tepelne opracované mäsové výrobky.

Výkup ovocia, predaj sadbových a konzumných zemiakov, jadier vlašských orechov, hnojív a postrekov.