Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Kvalitné domáce potreby, korenie a kuchynské náčinie od Kulinára. 20 rokov skúseností. Tradičné české značky. Kvalitné výrobky z Talianska a Nemecka.

Veľkoobchod, predaj: -náradie a nástroje pre strojárstvo stavebníctvo a domácich majstrov: -ručné náradie TONA, STANLEY, ZBIROVIA, AJAX, NAREX

Bio produkty - predaj, eshop: - levanduľovej korenie - levanduľový sirup - lipový, bazový, rakytníkový sirup - darčekové balíčky - bio džem so štipkou levandule - jahody, egreše, čierne, červené ríbezle, ostružina a malina, hruška

Výroba, predaj: -bramborové lupienky, zemiačiky: -solené, cesnakové, horčicovej -bramborové krekery: -solené, údená šunka -Paradajkový kečup a bazalka -snakov jarná cibuľka.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, predaj: -Potraviny -ovoce, zelenina -papírnictví -spotřební elektronika -Máš, údeniny, masna -pečivo.

V markete zozbieraná ZLÍN si zaobstaráte regionálne potraviny, sladké i slané dobroty pre vás a vašich blízkych, časť sortimentu je v kvalite bio.

Kaviareň. predaj: - čaj - výberová káva - čokoláda - pochutiny.

Rekreačný areál Kamínka. Ubytovanie, služby: - kapacita areálu je 130 osôb + 2 prístelky - 6 izieb priamo nad reštauráciou (dve dvojlôžkové, dva štvorlôžkové a dve dvojlôžkové apartmány) - 3 plne vybavené samostatné zruby s terasou pre 6 osôb s možnosťou 2 prísteliek - 24 chatiek pre 4 osoby. Reštaurácia.

Vinotéka. predaj: -víno sudové, fľaškové. Ochutnávky a prezentácie vín.

Pekáreň, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyňa s rozvozom: -chlebíčky, šaláty, bagety (6 druhov). Dodávka pečiva: -obchod, reštaurácie, hotely, bufety, školy, materské školy, atď.

Poľnohospodárske družstvo. predaj: -nezpracované poľnohospodárske výrobky. prenájom: -zemědělské stroje, zariadenia. Maloobchod, predaj: -Potraviny doprava: -vnitrostátní nákladné LIAZ.

Eshop, predajňa Svet plodov - prémiové orechy a 100% sušené ovocie: -prémiové orechy, dražované a pražené oriešky -100% sušené ovocie a mrazom sušené ovocie -semínka a superpotraviny -Zmesi orechov i ovocie -Kakaový, kokosové, proteínové produkty -raw tyčinky. Ďalšie predajne: Jezuitská 11, Brno 602 00 Po-Pia 9-18, so 9-12 ...

Inteligentné riešenia vykurovania, komletné systém s nadštandartné zárukou od jednej spoločnosti. Predaj a dovoz chladených jedál.

predaj - mäso, mäsové výrobky - údeniny.

Kozí farma - chov kôz. Výroba: - kozie syry - kozie klobásky (nepravidelne) - kozie zmrzlina - ostatné výrobky z kozieho mlieka predaj: - vlastné kozie kolostrum.

Pivotéka. Požičovňa výčapného zariadenia. predaj: - darčekové balenia piva. - darčeky pre pivára.

Výroba: - chrumky - oplátky - cestoviny

Pekáreň. Pečenie chleba tradičným postupom z chlebového kvasu. Slané i sladké pečivo. Krajové špeciality: - Osuch, valašskej vdolky.

Potravinárska výroba: - výroba knedlí - žemľové, kysnuté, ľanové kusovým ovocím, zemiakové, prílohové, plnené údeným mäsom, zemiakové šúľance a halušky.

Vo Vašich priestoroch s našimi zamestnancami sme schopní Vám poskytnúť: -rozbourání bravčových polovičiek na časti s úpravou pre výsek -vykosťování častí z bravčovej polovičky - stehno, pliecko, pečienka, bok, krkovička (podľa požiadaviek zákazníka) -rozbourání hovädzích 1 na časti s úpravou na výsek -vykosťování hovädzích častí - stehno, ...

Výroba BIO potravín, veľkoobchod i maloobchod: - BIO ovocné džemy, nápoje a sušené ovocie - suroviny pre pekárov, cukrárov a gastro prevádzky - lekvárové, jablkové, makové, čokoládové i zeleninové náplne - celozrnné prísady - chia - vláknina - náplne pre diabetikov. Zásobovanie pekární, cukrární a jedální.

Bezlepková predajňa i jedáleň: - čerstvé bezlepkové pečivo aj zákusky. Prevádzkujeme obchod s bezlepkovým sortimentom. Denné menu výber z 3 jedál. Rozvoz po Kroměříži zadarmo už od 1 kusu.

Pražiareň kávy - naša káva je vždy čerstvá. Predaj, eshop: - 100% Arabica - Espresso zmesi - Robusta - čokoláda - kávové príslušenstvo - kávovary NIVONA - darčekové balíčky. Ďalšia predajňa: - kávičku - Coffee to Go, Kovářská ulica 16, Kroměříž. Doprava po Kroměříži a do Hulína ZADARMO