Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Služby, vývarovňa: - rozvoz hotových jedál, obedov - závodné stravovanie, prevádzka firemnej jedálne - catering, cateringu.

zlínsky švec Výroba, predaj: - pivo, 10, 11 svetlé a polotmavé, 12 svetlé, 13 svetlý špeciál - v sudoch - PET fľaše 1, 5l. Krčmička u pivovaru - kapacita piváreň 50 miest: - po-št 15-22 - Pi 12-23 - so-ne 13-22. Letná záhradka pre 30 osôb. V ponuke pivo a studená kuchyňa.

pivovar: -pivo v PET fľašiach -pivo v sudoch -minipivovar -Nepasterizo-vané, nefiltrované pivo -prírodné kvasnicové pivo -13ti stupňové špeciál polotmavé.

Verejná jedáleň: -skvelá chladené jedlá za cenu bagety -Stále ponuka hlavných jedál -polévky, prílohy. Firemné, závodné stravovanie. Rozvoz jedál - nad 100 porcií. Výroba, distribúcia: - chladené jedlá.

Veľkoobchod, predaj: -ošípané -hovädzí dobytok -hydina. -agrochémia -kŕmne zmesi -poľnohospodárske komodity -poľnohospodárska technika. Chov brojlery aj ošípané. Rastlinná výroba.

Reštaurácia a penzión Topoľská krčma. Ponúkame ubytovanie v lokalite Baťov kanál, Zlínský kraj. Penzión s wellness - ubytovanie s raňajkami. Náš penzión disponuje 30 lôžkami, terasou. Navštívte náš wellness, kde je Vám k dispozícii sauna, whirlpool. Pri penzióne je hosťom k dispozícii parkovisko, požičovňa a servis ...

Mäsiarstvo a údenárstvo. Maloobchod, predaj: - mäso, mäsové výrobky - údeniny, údenárske výrobky a špeciality.

Rodinná pražiareň s predajňou, ktorá pod značkou White Bean Coffee pražia výberovej kávy.

Komplexné stravovanie pre firmy Výroba hotových jedál Rozvoz obedov

Sme český výrobca cestovín. Naša firma vzniká v roku 1993 av súčasnej dobe patrí medzi najväčších výrobcov cestovín v Českej a Slovenskej republike, najmä v produkcii bezvaječných cestovín. Náš výrobný program zahŕňa aj cestoviny vaječné, semolínové a trojfarebné. V našom sortimente nájdete fľaky, kolienka, mušličky, ryžu, široké rezance, ...

Mäsová výrobňa, rozrábkareň, mäsiarstvo, údenárstva. Výroba, predaj: - mäso, údeniny: - drobné mäsové výrobky, mäkké šaláty, trvanlivé výrobky, varené, pečené a údené mäsové výrobky, konské mäsové výrobky, paštéty, špeciality - masť, oškvarky - studená kuchyňa - hotové jedlá, polievky.

Pekáreň. Výroba pečiva: - chlieb, rožky - sladké pečivo

Prvý Wine & Food v Zlíne. Špecializácia na Prosseco a talianske vína.

Lekáreň Uherský Ostroh sa zaoberá predajom liečiv a ponúka okrem klasického lekárenského sortimentu aj homeopatiká a potravinové doplnky. Ponúkame: -léky, liečivá na predpis aj bez predpisu - farmaceutické prípravky - vitamínové doplnky - homeopatiká - kozmetika - detská výživa - čaje - ortopedické pomôcky, topánky.

Výroba, veľkoobchod, distribúcia, predaj: -pekárenské a pekárske potraviny, prípravky a materiály -cukrárske prípravky IRCA.

Spoločnosť Venison CZ s.r.o. sa úzko zameriava na spracovanie a predaj diviny a s tým súvisiace výkup ulovenej zveri. Výkup ulovenej zveri. Predaj diviny: - jeleň -jelení - daniel-danielej - srnec-srnčie - muflón - diviak - zajac. Výroba z diviny a predaj: -zvěřinové klobásy, salámy, paštéty, špekáčiky -sádlo z diviaka ...

Veľkoobchod: -chemické výrobky. -soľ -komponenty pre krmivá Spracovanie: -olejnaté látky - OLEO CHÉMIA. -výroba drevených peliet

Dovoľte nám predstaviť našu malú bylinnú farmu a tiež viac ako 100 rokov starú valašskú sušírnu na ovocie a byliny sv. Františka. Citlivosť a načúvanie prírode, poctivosť a maximálna kvalita, 100% malá ručná výroba, tradície i nové nápady, zodpovednosť voči ľuďom aj prírode a radosť v našich výrobkoch. To je to, čo je pre nás dôležité a o čo ...