E-shop - kvety - poradenstvo s izbovými kvetinami - návrhy na umiestnenie rastlín do interiérov i exteriérov predaj - izbové kvetiny. Ubytovanie v apartmánoch kapacita 14 lôžok.

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Pneuservis pre osobné, úžitkové, SUV a OFFROAD vozidla. Predaj: nové pneumatiky všetkých rozmerov a značiek, vrátane duší a príslušenstva.

Veľkoobchod: -sluneční okuliare -letní čiapky a klobúky -zimní čiapky a čiapky -baseballové čiapky a klobúky -pletené a športové rukavice, šály.

Výroba hlboko zmrazeného pečiva - určené k domácemu dopečenie - kaiserky - veky - bagety - hrčky - chleby.

Výroba: -drôtený program -kovovýroba -výrobky z drôtov -ohýbanie drôtov -zváranie drôtov. Prenájom nebytových priestorov.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Predaj: - ložiská a príslušenstvo - gufera, O krúžky - klinové remene - náradie, nástroje - spojovací a hutnícky materiál - Loctite - hadica - brusivo - výroba hydraulických hadíc - zvárací materiál - pojazdové kolesá.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci sa zameriava na predaj všetkého príslušenstva nielen pre strojárske alebo stavebné firmy, ale aj pre živnostníkov a súkromné osoby. V našom e-shope si vyberiete ručné elektrické náradie a nástroje, brusivo, meradlá, diamantové nástroje alebo frézy. Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový predaj: - ...

Predaj Etno oblečenia a doplnkov: - originálne tašky, šperky, hudobné nástroje aj etno oblečenie z Nepálu, Indie, Indonézie či Thajska - tovar ručnej výroby z prírodných materiálov.