Výroba, predaj: - drevené debny - atypické palety - palety drevené prosté - drevené palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, veka. - pergoly - nábytok z paliet Sušenie a ošetrenie reziva Výkup a predaj: - palety EUR použité.

Zákazková výroba prepravných obalov (flight case) Zaoberáme sa zákazkovou výrobou prepravných obalov a kufrov (case, flightcase) podľa priania zákazníka. Sme schopní vyrobiť pevné puzdro pre akýkoľvek prístroj. Medzi časté priania našich zákazníkov patria: obaly na hudobné nástroje pevné púzdra (flight case) pre gitary a basgitary gitarový ...

predaj: - hydraulické žeriavy - hydraulické testery Webster Instrument - prvky pre hydraulické obvody Výroba: - armovanie vysokotlakových a nízkotlakových hydraulických hadíc - nádstavby nákladných vozidiel. Veľkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Výroba a predaj kompozitných materiálov: -epoxidové systémy pre všetky druhy laminačných techník. Predaj tkanín určených na laminovanie: -uhlíkové a aramidové tkaniny a ich hybridy -sklené tkaniny -aluminizované tkaniny -diolénové a strahávacie tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Už takmer tridsať rokov robí firma KOOS, s.r.o. tie najlepšie slovenské výšivky, ktoré si zakladajú na kvalite. Naše výšivky nájdete na odevoch najznámejších zahraničných výrobcov ako napríklad Bogner a ďalší. Aj oni vedia, na koho sa obrátiť, ak vyžadujú najvyššiu kvalitu a poctivosť. Kvalitná výšivka vydrží oveľa dlhšie ako potlač. A tie ...

Predaj: - papier, obálky, tlačivá - školské potreby - kancelárske potreby - tonery do kopírky - optické valce - viazacie stroje pre krúžkovú väzbu - rezačky, monitory - tabuľa. Renovácia: - tonery.

Sladký Méďa, s.r.o. v Košiciach je cukráreň s detským ihriskom a detským kútikom. Vyrábame jedinečné zákusky. V našej curkárně ktorá sa zameriavame na organizovanie rodinných a detských osláv v príjemnom a útulnom prostredí. Na zákazku vyrábame svadobné, detské, ovocné a čokoládové torty.

Čerpacia stanica - pohonné hmoty - oleje - auto, moto príslušenstvo

Informačné centrum Olomouc Vám zabezpečí služby sprievodcu vrátane prehľadu turistických informácií. Prebieha tu aj predpredaj vstupeniek na kultúrne podujatia alebo rezervácie ubytovania. Informačné stredisko mesta Olomouce: - turistické informácie o Košiciach a regióne Haná - informácie o kultúrnom a spoločenskom dianí v Košiciach - ...