Vitajte v našom Kvetinárstve Kala. Rozmanitý sortiment rezaných a črepníkových kvetín nájdete práve v našom kvetinárstve. Radi Vám pripravíme kytičkou na akúkoľvek príležitosť. Či už sa jedná o svadbu, narodeniny alebo len na potešenie. Ďalej pre Vás uviažeme smútočné kytice, vence či kvetinové koše. Pokiaľ chcete zakúpiť letničky, ...

Predaj, e-shop: - strešná krytina - strešné fólie - odkvapové systémy - dymovody - strešné doplnky - klampiarske náradie.

Veľkoobchod, distribúcia, internetový obchod, predaj: - ochranné pracovné pomôcky - rukavice - obuv - odevy - bezpečnostné pásy a popruhy - lekárničky - rybárske odevy - poľovníckej oblečenie.

Aiva CZ s.r.o. - firma z EÚ. Potravinárska výroba, výroba, predaj: - cesnaková pasta - chren, pasta z chrenu - smotanový chren - chren wasabi. - chrenová pasta: - pikantná - extra silná - s jablkami - s feferony. Veľkoobchod, rozvoz, predaj: - sterilizovaná zelenina - korenie. Pôsobíme na trhu už od r. 1991. Naša ...

Výrobky textilnej galantérie. Výroba, predaj. - galantéria - bielizňové gumy - priežné šnúry - PES priadze.

Výroba kľúčov Výroba autokľúčov s imobilizérom Systémy SGHK mechanické a elektronické Predaj, oprava diaľkových ovládačov do áut. Prihlásenie, synchronizácia diaľkových ovládačov do áut -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Zámočníctvo, nástrojárstvo Poskytovanie ...

kvetinárstvo: - rezané kvety - izbové rastliny - vonkajšie rastliny - svadobné väzby - darčekové väzby - sezónne väzby - Dušičkové väzby. prevádzkareň: Aničkin dvor - reštaurácia - vonkajšie posedenie - spoločenská sála.

ASO zdravý život s.r.o. Výroba, predaj: - zdravá výživa - bio potraviny - bezlepkové a celozrnné produkty - celozrnné pečivo - orechové pasty a ďalšie.

Výroba sypkých zmesí pre pekárne, cukrárne, gastronómiu a ďalší potravinársky priemysel, aj pre konečných spotrebiteľov.

Predaj krmív: - proso žlté, zelené - slnečnica čierna, žíhaná - hrach žltý - pšenica ozimná - kukurica - seno, senáž, slama - tekvica - domáce maslo - med - ošklbané a vypitvané kačky - vykŕmené ošípané - baránkovia a jahničky.

Predaj: - ovocie - výroba muštov - predaj ovocia - predaj sušeného ovocia.

Spoločnosť VISIMPEX, a.s. sa zameriava na spojovací materiál s garanciou kvality nielen pre obchodníkov, remeselníkov a stavebníctvo, ale aj pre špecializované výroby aj náročné výrobné segmenty. Spojovací materiál: - skrutky do dreva - skrutky do sadrokartónu a cementotrieskových dosiek - skrutky do plechu - skrutky so šesťhrannou ...