Maloobchod, predaj: - drogéria - kozmetika, parfumérie - hygienické potreby - upratovacie prostriedky - potraviny, nápoje - detská výživa - kŕmovo pre zvieratá. Zberňa, spracovanie: - fotografií.

Výroba hydinových delikates a polotovarov pre gastronómiu: - pečený kurací závitok s mäsovou náplňou - pečený kurací závitok zbojník - údený kurací závitok s kapustou a slanino - kuracia roláda s príchuťou údeného mäsa - kuracia roláda plnená zeleninovou mozaikou - Cigaro maďarske - Cigaro Strabenické

Internetový obchod pre kaderníkov a kadernícke salóny s kaderníckymi potrebami a profesionálnou vlasovou kozmetikou. Veľkoobchod, maloobchod, internetový predaj: - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke potreby - vlasové doplnky, pomôcky na starostlivosť o vlasy. Služby - kompletný servis pre začínajúcich i profesionálnych ...

Pneuservis a autoservis Pneu Kubeša s.r.o. so sídlom v Oseku nad Bečvou poskytuje kompletné služby v oblasti pneumatík. Zaoberá sa predajom diskov a pneumatík pre osobné, nákladné, suv, 4x4 autá a poľnohospodárske stroje a stavebné stroje. Poskytuje opravy automobilov a tiež je špecialistom na opravy offroadov. Vykonáva generálne opravy podvozkov ...

Výroba, predaj: -torty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháre -šaláty -koktaily.

Cukráreň. Výroba, predaj: - cukrárske výrobky - cukráreň - torty, zákusky - kaviareň - vianočné pečivo. Rozvoz po Přerove a okolí. Výrobňa: - tel:581217058, 777766441.

E-shop so zdravou výživou a 100% prírodnou kozmetikou - potraviny - doplnky stravy - kozmetika - čaje a kávy - korenie - ekogeréria

Spracovanie: -plasty. Výroba: -blistrové obaly, obaloviny BLISTR PACK -Vínne lieviky. Práca: -balenie výrobkov do obalov -rezanie fólií.

Predaj: - darčekový tovar. - darčekové koše - kvetinové dekorácie - liehoviny - kvalitné čokolády. Kompletizácia darčekových košov na prianie.

Návrh, výroba, distribúcia, predaj: - blahoželania - pohľadnice - listové súpravy - baliaci papier - zápisníky - bločky - darčekové tašky - papierenský sortiment - kancelárske potreby.

Výroba dámskej aj pánskej konfekcie nadmerných veľkostí: - bielizeň - nočné košele a pyžamá - blúzky, tuniky, tričká - nohavice, sukne, šaty - zimné bundy.

Pneuservis JOPL s.r.o. je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Pneuservis sa zaoberá nielen automobilovým predajom, servisom a dopravou, ale taktiež vykonávame prestavbu vozidiel na ETHANOL E85. Svojim zákazníkom zabezpečíme všetko od náhradných dielov cez autodoplnky, až po pneumatiky. Taktiež je tu pre vás k ...

činnosť: - predaj rezaných, črepníkových a umelých kvetov a darčekového tovaru.

Kvetinárstvo. Ponúkame kompletný svadobný servis, darčekové kytice, netradičné väzba z klobás, cigariet, sladkostí, smútočné aranžmá. Veľký výber darčekového tovaru, sviečok Yankee Candle, predaj obrazov a dekorácií.

Výroba: - polyuretánovej peny pre nábytkársky priemysel a čalúnnikov - matrace a pružinové kostry bonell do matracov - dosky, tvarovky, výrezy atp. z PUR pien.

Firma DAREX SHOP sa špecializuje na zaujímavé a netradičné darčeky, ktoré potešia každého. Vyberiete si u nás originálne delikatesy od slamových tort, figúrok alebo klobásky kytíc, darčekových balíčkov a košov, čoko figúrky (jedál z čerstvého ovocia či zeleniny). Výroba, predaj, e-shop: - masové rolády - salámovej figúrky a torty - svadobné ...

Predaj, e-shop: - krmivo pre psov a mačky. služby: - pracovný chov nemeckých ovčiakov - psie škola.

predaj: - domáce potreby Tescoma - chovateľské potreby - záhradná a komunálna technika - postreky, hnojivá - potreby pre záhradkárov. oprava: - záhradná a poľnohospodárska technika - grily Weber.

Vydavateľstvo: - antropozofickej literatúra E-shop: - knihy.

KLUB ZDRAVIE PŘEROV sa zaoberá poradenstvom v oblasti zdravého životného štýlu a prevencie ochorení. Náš tím sa skladá z lekárov, liečiteľov, masérov a odborníkov na výživu. Venujeme sa prírodnej medicíne, ponúkame liečebné postupy podľa prvkov tradičnej čínskej či mitochondriálnej medicíny. Pomocou prístrojovej analýzy napr. Vyhodnotíme Váš ...

Zlatníctvo, hodinárstvo. Výroba: - zlaté šperky.

Pohrebné ústav: - komplexné pohrebné služby - pohřebnické služby - zabezpečenie kremácie. Pohrebná služba NONSTOP - tel .: 739619909. Kvetinárstvo - viazanie vencov a kytíc. parkovanie pre klientov vo dvore od ul. Jateční.

Veľkoobchod, predaj: - spojovací materiál (skrutky, matky, matice, skrutky, klince) - výroba spojovacieho materiálu podľa výkresovej dokumentácie - ložiská, guferá tuzemská i dovozová - príslušenstvo ložísk. - zámočníctvo, kovovýroba. Maloobchod, predaj: - Přerov, Smetanova 10 - tel .: 581220377.