V bohatom sortimente obuvi nájdete vychádzkové, športové, módne, spoločenské, zimné, pracovné, letné či iné topánky, a to z umelých aj prírodných materiálov, ako je prírodná a syntetická koža v rôznych úpravách, textilné vlákna alebo vulkanizovaná guma.

Predaj a E-shop s detským oblečením Detská obuv, potreby, batohy a tašky, hračky a hry. Zdravé fľaše. Pre dospelých tu máme dámske aj pánske oblečenie, obuv a športové potreby.

Ponúkame: - rukavice - ochrana hlavy: baseballové čiapky, okuliare, gulichy, ochranné štíty, penové zátky do uší, kukly, prilby, respirátory, rúšky, slúchadlá, zástery, čiapky - obuv: acifort, akupresúrna, členková, poltopánka, galoše, gastro, gerlach, čižmy, panftole, polícia, prestig, sandál, treking, wibram - odevy: blúzky, bundy, ...

Maloobchod, e-shop: -dámske odevy. -bižutéria. -kabelky.

E-shop: - licenčný tovar - oblečenie - obuv - školské potreby - dekorácia - obliečky - hračky

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Opravy - tašky - batohy Opravy - obuv všetkého druhu Opravy - kabelky

Detská obuv ŽIRAFA. Maloobchod: -detská obuv. -detské odevy.

Maloobchod, predaj: - dámska a pánska obuv - kožená galantéria - dámska konfekcia a spodná bielizeň - značkový športový tovar

Maloobchod - účelové tašky kozmetické - zdravotná obuv

Výroba, predaj: - bezpečnostná obuv.

-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj, e-shop - športové a módne oblečenie - dámske, pánske a detské odevy a obuv Pobočka, predajňa Rudolfovská 64 370 01 České Budějovice tel. 602520868

Dodávka: -výbavenie pre gastro, zdravotnícke a kúpeľné prevádzky. -pracovné odevy. -pracovná obuv. -čistiace, upratovacie prostriedky. -nápojové koncentráty. -instantné čaje. -polotovary pre gastronómiu.

e-shop, predaj obuvi. Čižmy, gumáčky, papučky - domáca obuv, tenisky, cvičky, baleríny, sandálky. Topánky do vody, k moru. Cápačky, prvé topánočky.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Zaoberáme sa predajom kvalitnej elektroniky pre domácnosť. Internetový predaj: -anténne a SAT techhnika -Audio-Video-TV -elektro spotrebiče -IT technológie -svetlá, osvetlenie.

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod: -outletové a značkové odevy -kabelky, obuv a doplnky -značky Guess, Guess by Marciano, Tommy Hilfiger, Replay, Diesel, Ferre, Paul Frank a Converse.

Zákazková výroba - obuv - obuv pre divadlá - historická obuv.