Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Eshop second hand s oblečením nadmerných veľkostí. Obchod pre mamičky bacuľky nakúpi tu pre seba a pre svoje deti za jedno poštovné.

Salon Bernhardt Praha - Váš osobný krajčír od roku 1936. Obleky Praha to sú obleky na mieru vašej osobnosti. Unikátny odev podľa vašich požiadaviek. Prémiové materiálové kolekcie. Individuálny prístup a nadštandardný servis.

E-shop detský a dojčenský tovar - plienky - kúpacie potreby - detská kozmetika - kočíky, autosedačky - nábytok pre deti - prebaľovacie pulty - hračky - detské oblečenie.

Internetový obchod, kde nájdete veľký výber kočíkov, autosedačiek, drevených i cestovných postieľok, detského oblečenia a ďalších potrieb pre dojčatá, deti aj ich mamičky. Výroba molitanových stavebníc.

Výučba - orientálne brušné tance - gothic belly dance - pharaonic dance style - folklórne tanca severoafrických národov - tradičné tance kmeňov Tuaregov, Berberov a Beduínov - tradičné ľudové turecké tance Organizovanie tanečné vystúpenie na kultúrnych akciách, firemných a maturitných večierkoch atď. Internetový obchod, ...

Veľkoobchod: - textil pre reklamné agentúry

Veľkoobchod ponožkovým a pančuchovým bavlneným tovarom. Sortiment dámsky, pánsky a detský. Vyberte si z nepreberného množstva modelov, vzorov a farieb veľmi obľúbeného a predajne úspešného tovaru značky Design Socks. Moderný vzhľad, kvalitu a dobrú cenu vám ponúka slovenské zastúpenie tohto tradičného výrobcu ponožkového tovaru. Produkty ...

Predaj dámskej talianskej módy všetkých veľkostí, kabeliek a módnych doplnkov.

Nana-vogue.cz je vintage a outlet obchod s luxusným oblečením, ktorý sa snaží vyniknúť hlavne svojou starostlivosťou pri výbere každého predávaného kúsku. Môžete tu nájsť luxusný outlet známych módnych značiek a originálne vintage, ktoré nie je bežne k dostaniu. Ponúkame aj široký výber šatiek.

Predaj spodnej bielizne a plaviek všetkých veľkostí s poradenstvom. Ponuka tovaru značiek: - Timo - Triola - Anita - Felina - Siélei. - Freya - Lisca

Vykonávame opravy obuvi, kabeliek a kožených výrobkov. Zaistíme záručné opravy pre firmy.

Výrobca a dovozca bytového textilu.

Veľkoobchodný predaj textilu oblečenia a obuvi z Bangladéša.

Český výrobca oblečenia pre deti i dospelých, z kvalitných a atestovaných materiálov. Vyrábame tričká, tepláky, pyžamá, čiapočky, body, dupačky, kabátiky a iné oblečenie.

Ponúkame predaj obuvi, koženého tovaru a obuvníckeho materiálu. Vykonávame opravy obuvi a kabeliek .

Secondhand s detským oblečením. Prevažne dovoz z Anglicka. Detský second hand. Detský bazár. Potreby pre deti.

Najväčší výrobca a predajca športového oblečenia a termo bielizne v SR. Značka MOIRA sa v Českej republike stala symbolom pre funkčnú bielizeň. Produkty: - Ultralight - Bio - Mono - Duo - Trio - Duplex - Tropiko - Imarion - Plyš.

Svadobný salón ADAMA Vám požičiem svadobné šaty, plesové šaty, pánske šaty, spoločenské šaty a detské šaty.

Slovenská výroba - tepláky - mikiny - teplákové súpravy - doplnkový sortiment Slovenská výroba - tepláky - mikiny - teplákové súpravy - doplnkový sortiment