Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výhradný dovoz značky GATTA pre ČR, veľkoobchodný predaj pančuchového tovaru, bezšvovej bielizne, thermo bielizne a ponožiek.

Predaj, maloobchod, e-shop: -svadobné, plesové, spoločenské šaty

Výroba pletených a háčkovaných odevov, ručná tvorba bytových doplnkov.

Predaj - roletypredaj, montáž - žalúzie - siete proti hmyzu Predaj, montáž - garniže Realizácia - interiéry Predaj a realizácia - záclony - závesy

Maloobchod, predaj: -šperky -cukrovinky -čaja -galantéria

Predaj: - termobielizeň, funkčná bielizeň VoXX, JITEX, LASTING - české športové ponožky VOXX, LASTING - e-shop - a ďalšie..

Český výrobca spálňového nábytku. Postele z masívu, rozkladacie postele, postele s úložným priestorom, komody a nočné stolíky. Zdravotné matrace vyrábame zo studenej peny, lenivej pamäťovej peny a latexového matraca. Dovážame lamelové rošty. Predajne Praha, Brno a Tábor.

Výroba a design originálneho streetového oblečenia a doplnkov Escape Wear.

Svadobný salón Požičovňa predaj - svadobné šaty od zahraničných aj českých firiem - dámske spoločenské šaty v dlhom aj krátkom prevedení - pánske obleky, vrátane smokingov - košele, kravaty a motýliky - spoločenské šaty - závoje, klobúčiky, rukavičky - bižutéria - kvietky do vlasov, čelenky.

Návrhy a realizácia dobových filmových a divadelných kostýmov. Originálne kabelky, tašky, doplnky a šperky z vlastnej návrhárskej dielne. Šperky, peňaženky, púzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kozmetické tašky, opasky a ďalšie drobnosti.

Zákazkové šitie Požičovňa - kostýmy pre deti i dospelých - spoločenské dámske šaty

Bazár s detským oblečením a potrebami pre bábätká.

Maloobchod s odevmi. Účtovníctvo a audítorské činnosti a revízie.

Eshop a predaj nohavičiek, podprseniek a ďalšej spodnej bielizne a pančuchového tovaru.

Predaj a e shop: - matrac VEGAS, MATTINO - lamelové rošty - postele kované, drevené - spálňa - vankúše - prikrývky - obliečky - chrániče matracov - poťahy.

Internetový obchod - kožená galantéria peňaženky, aktovky, tašky, opasky a ďalší kožený tovar.