Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Výrobca a distribútor oblečenia pre šport a voľný čas. Veľkoobchod: - dámske a pánske športové oblečenie (tričká, mikiny, joggingové nohavice, joggingové bundy) - elegantného oblečenia na voľný čas (jeans, nohavice, tričká, bundy) - kolekcia spodnej bielizne.

Dizajn-darčeky Vám prináša jedinečné darčeky, šperky, tričká, prstene, jelenie šperky, doplnky a kabelky. Tričká a prstene, ktoré padnú. Šperky, doplnky aj jelenie šperky, ktoré sa páčia všetkým! Dizajn darčeky ozdobí Váš domov aj Vás!

Fanny - materské oblečenie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - tehotenské a materské oblečenie a móda.

Compo Praha s.r.o. ponúka predaj látok. Ďalej sa zaoberá elektrickými inštaláciami a realizáciou interiérov.

Zaoberáme sa výrobou prevažne jeansového oblečenia tak aj módou na voľný čas, ktorá existuje od roku 2003. Jej prioritou je skĺbiť kvalitu a moderný vzhľad oblečenia tak, aby zákazník spoznal krásu jeansovej módy. Značka NEXUS reprezentuje oblečenie pre mladých aj stredný vek. Firma sa zaoberá ako maloobchodom, tak predovšetkým veľkoobchodom. Naše ...

Garn Zdena Kytírová ponúka: - pánske a dámske krajčírstvo - šitie odevov na mieru aj na zákazku - úpravy odevov šitých, pletených a kožených - pletenie na zákazku - hotové výrobky - malosériová výroba - čistiareň odevov - potiahovanie gombíkov - ručné žehlenie - mandľovanie - pranie bielizne. Úprava odevov: - výmeny ...

Všetko pre nastávajúce mamičky a bábätká. Predaj: - materského oblečenia - materská bielizeň - potreby na dojčenie. Dojčenské a detské potreby: - autosedačky, cyklosedačky, kočíky, stoličky, chodítka, postieľky, ohrádky, prebaľovacie pulty, nočníky, hygiena, odsávačky, fľaštičky, cumlíkys, vrecká, sterilizátory, kozmetika, dojčenie, ...

Dovoz a veľkoobchodný predaj použitého second handového textilu a outletu z Anglicka a Škótska v top kvalite.

Veľkoobchod so značkovým oblečením z dovozu: -dámske, pánske, detské -blúzky, košele, tričká, mikiny -šaty, sukne, nohavice, rifle, jeans (džínsy) -saká, kabáty, bundy, kostýmy, komplety, vesty.

Predaj - second hand oblečenie - doplnky - obuv - outlet

Predaj: - autogénna technika, - ochranné pomôcky, - prídavné materiály.

Veľkoobchod - ochranné pracovné pomôcky - chemické výrobky - elektrické náradie - spojovacie materiály (skrutky, hmoždinky, matice.

Výroba dojčenského oblečenia (od 0 do 3 rokov). Strojové vyšívanie na reklamné textílie, firemné oblečenie, pracovné odevy a darčekové predmety.

-Výroba nášiviek, výšiviek, potlač textilu -Predaj reklamného textilu, textilných výrobkov a odevných doplnkov

Predaj, e-shop: -dizajnové tabakové púzdra -kozmetické tašky -taštičky na veci dennej potreby.

Sme najväčším dovozcom použitého textilu z Veľkej Británie.

Dovozca použitého textilu z Veľkej Británie.

Výroba, veľkoobchod, maloobchodný predaj, export: -nábytok -z masívu-smrek, dub, buk -masívne -detské a študentské izby -spálňa, stolíky, stoly -skrine, šatníkové skrine -stoly pod PC -stoličky, stoličky -komody -polica -postele -jednolôžko, dvojlôžko, poschodové -detské postieľky -všetky typy roštov -polohovacia ...