Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, výroba, export a import: - zdravotný matrac - postele a posteľové systémy - lamelové rošty - lôžkoviny a príslušenstvo.

Ponúkame kolekcie kufrov, cestovných tašiek, obalov na oblečenie a ďalšiu cestovnú batožinu v plastovom a textilnom prevedení, výlučne značky Titan.

Obchodný dom Včielka, textilný tovar. Široké spektrum tovaru pre celú vašu rodinu. Naša ponuka bude stále aktualizovaná a doplňovaná a tým u nás nájdete stále nové a nové veci. Ponúkame široké spektrum tovaru pre celú rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnica - hry - plyšové hračky pre bábätká, dievčatá a chlapcov - ...

Internetový predaj, veľkoobchod s oblečením.

Import a export širokého sortimentu tovaru. Pre Českú republiku zastupuje niekoľko renomovaných zahraničných výrobcov: - Bollé - okuliare - Gerber - nože, náraďové systémy - Hi - Tec Magnum - obuv - Peli - kufre, svietidlá.

Sprostredkovanie predaja - priemyselné priadze - vlnené, pletacie, ponožkové, pre vlnenú bielizeň, funkčné a technické, funkčné tkaniny - soft - shell pre športové a pracovné odevy

Veľkoobchod detské odevy a textil. Ponúkame licenčné detské odevy značiek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahôdka a mnoho ďalších. Ďalej bytový textil pre deti s licenčnými motívmi. Výrobcovia, ktoré ponúkame: Setino, Sun-City France a ďalšie.

Predávame značkové oblečenie od značiek Armani, Armani jeans, GF Ferre, Ferre Miláno atď Všetky produkty sú ponúkané za bezkonkurenčné ceny.

Prevádzkujeme online second hand s detským oblečením z Anglicka. Ponúkame nohavice, tričká, bundy, šaty aj sukne v skvelom stave. Dodávame tiež úplne nenosené outletové odevy.

Predaj pracovných odevov (výšivka na objednanie), obuvi, rukavíc a ochranných pomôcok. Ponuka umývacích pást na ruky, priemyselných saponátov, hygienických potrieb a dávkovačov.

Veľkoobchod - podložky z ovčieho rúna E-shop - výrobky z ovčieho rúna Dovoz, vývoz - spotrebný tovar - textil - výrobky z ovčieho rúna (podložky, župany, papuče, obličkové pásy) - spotrebný tovar - papuče z ovčieho rúna - textil - župany z ovčieho rúna - obličkové pásy z ovčieho rúna

Textilná a gombíkárska výroba. Sortiment: textilné súčasti pre detský sortiment textilné súčasti pre detské autosedačky textilné súčasti pre detské kočíky úplety konfekcie tkaniny gombíky odevy pre šport športové odevy detské odevy lôžkoviny

Tradičné pánske zákazkové krajčírstvo Rexim vychádzajúce z britskej a viedenskej strihačskej školy. Výroba: - sak - nohavíc - oblekov - kabátov - košieľ. Oficiálny zástupca firmy Dormeuil-Paris. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj luxusných látok. Ručné šitie pánskych oblekov a doplnkov.

Internetový obchod - detské odevy - hračky - kompletný sortiment dojčenského tovaru - hračky - kompletný sortiment dojčenského tovaru - detské odevy

Predaj - bižutéria Predaj - čalúnnické potreby Predaj - laná - povrazy Predaj - náradie Predaj - textilná galantéria Predaj - sedlárske potreby

Ponúkame funkčné bambusové tričká s potlačou, bez potlače, aj ako tričko pod košeľu.

E-shop ponúkajúci hračky a hry pre deti, detské kuchynky, drevené hračky, autosedačky Romer, kočíky, detské postieľky, obliečky Matějovský, obliečky do detskej postieľky, detské oblečenie s licenčnými motívmi Hello Kitty, Spiderman, Medvedík Pú, Hannah Montana a ďalšie.