Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Veľkoobchod, sklad: - pracovné odevy, obuv - ochranné pracovné pomôcky - obalový materiál - drogistický tovar - kancelársky tovar - upratovacia technika

Maloobchod, predaj: -metrový a bytový textil -dekoračné látky, záclony, poťahové látky, prikrývky z dutých vlákien. Šitie bytového textilu.

Zákazkové krajčírstvo - výroba dámskych odevov. Predaj - galantéria - všetko pre ručné práce, háčkovanie, pletenie - priadza, bižutéria, stuhy.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Predaj: - pánske, dámske a detské odevy.

Ponúkame široký výber poťahových a dekoračných látok, záclon, tapiet a interiérových doplnkov. Full servis v oblasti okenných dekorácií - od zamerania po inštaláciu. V ponuke je tiež tieniaca technika - rolety, žalúzie, rímske rolety, plisé.

Výroba iných odevov a odevných doplnkov.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Predaj, e-shop: - obuv - dámske, pánske a detské odevy - kabelky

Výroba, predaj, e-shop: - tehotenská móda, oblečenie - dievčenské šaty

Výroba: - ochranné a pracovné odevy. Maloobchod, predaj: - pracovné odevy - pracovné rukavice - pracovná obuv - ochranné pracovné pomôcky. Maloobchod, predaj: - autodiely - autohifi - autodoplnky - tuningové diely.

Výroba pánskych, dámskych aj detských kožených rukavíc na zákazku. Ponuka luxusnej kolekcie, štandardného radu či športových a pracovných rukavíc.

Kvalitný ak prírode šetrný tovar pre bábätká i väčšie deti, ako sú moderné látkové plienky a vrchné nohavičky, dojčenské a detské oblečenie.

Výroba, e-shop: - detské outdoorové oblečenie

Veľkoobchod, predaj: -textílie -nite -zipsy -galantéria

Prevádzkovanie práčovne, chemické čistiarne, krajčírstvo, sedlárstvo a brašnárstvo.

Internetový predaj detského oblečenia.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Kvalitná detská obuv za rozumné ceny. Široký výber z kožených, certifikovaných, zdravotných detských topánočiek. Certifikát žirafa. Detská obuv Superfit, Keen, DPK, Fare, Befado, Reima, Primigi etc. Doplnkový sortiment - šály, čiapky, rukavice, šiltovky.