Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Predaj: -obuv -pánska, dámska, detská -športová obuv -batohy, kufre, kufríky, tašky -kožené doplnky -ponožky, pančuchový tovar -krémy na topánky.

Predaj, maloobchod: - obuv (detská, pánska, dámska).

Predávame nábytok, kuchyne, vstavané skrine, spálne, matrace, sektorový nábytok, sedacie súpravy, detské izby a nábytok na zákazku od slovenských výrobcov. Ďalej plávajúce podlahy aj s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dvere. Online predaj nábytku.

Predaj pánskych luxusných tričiek

Maloobchodný predaj textilnej galantérie a bižutérie. Internetový obchod R-galantéria ponúka textilnú galantériu-široký výber zipsov, gombíkov, mašlí, ihiel, korálikov, textilné metráže, bižutériu, dekoračný tovar, módne a odevné doplnky-šály, šatky, rukavice, čiapky, hobby a bižutérne komponenty, korálky a vyšívacie predtlače, bytový textil a ...

KH Stone s.r.o. - Predaj kameňa, leštených kamienkov, valúnov, kamennej dlažby a obkladov z kameňa. Pokladáme jazierkové fólie a geotextílie. Kameň do jazierok. Predaj dlažby z pálenej hliny - terakota. Kamenné mozaiky z kamienkov, vzory kobercov na Vašej záhrade. Vápenec, kremenec.

Výroba: -matrace všetkého druhu -matrace na mieru z vaty a molitanu, bavlny, vlny sa zdravotnými vložkami -detské lehátka pre materské školy. Predaj: -molitanu -detské postieľky a príslušenstvo.

Predaj dámskeho, pánskeho a detského textilu nielen značiek: Lambeste, Salas, coFEE, Roly, Perro Blanco, Sivel, HF, Xfer za skvelé ceny. Tričká (niektoré až do veľkosti 3XL), polokošele, mikiny, vesty, bundy, nohavice a ďalšie.

Predaj - športová značková móda ROVECO Predaj - dámska móda

Predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - čistiace a upratovacie prostriedky.

Predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - čistiace a upratovacie prostriedky.

Výroba: - textil - odevy. Prevádzkovateľ e-shopu Krajina Detí: - hračky - obliečky - školské potreby - dekorácia do detských izieb

Široký výber nového a second hand oblečenia vysokej kvality, ktoré sa prispôsobia vašej peňaženke. 100% garancia uvádzanej kvality av prípade nespokojnosti garantujeme vrátenie peňazí. Široký výber PANDORA šperkov a KOZMETIKY za veľmi prijateľné ceny.

Značkové elegantné odevy dámske a pánske.

Značkové elegantné odevy dámske a pánske.

TS-Dedra Internetový obchod s produktmi od spoločnosti Dedra. Ponúkame drogériu, bytové doplnky, domáce potreby, dekorácie a oblečenie.