Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Spoločnosť LAGEN sa zaoberá ručnou výrobou koženej galantérie od roku 1997. Kožená galantéria je vyrábaná pod registrovanou ochrannou známkou LAGEN®. V našom sortimente sú výrazne zastúpené kožené peňaženky. Jedná sa o dámske peňaženky, pánske peňaženky a čašnícke peňaženky. Významnou časťou produkcie sú kožené kľúčenky, etue a dokladovky. ...

Dodávka, predaj: -zdravotnícky spotrebný materiál -zdravotné pomôcky pre záchranárov -výukové figuríny Laerdal pre nácvik prvej pomoci -ochranné pracovné pomôcky OOPP. Služby: -poradenstvo v oblasti CRM, informačných systémov, marketingu, európskych dotácií.

Online veľkoobchod s ochrannými pracovnými pomôckami, rukavicami, Montérky a zváračskú výbavou.

Eshop, internetový predaj: - moderné designové kabelky.

Spoločnosť KSBW s.r.o. sa špecializuje na výrobu obuvníckych komponentov a to na výrobu podošiev pre vojenskú, bojovú či armádne obuv, poltopánky pre hasičov a športovú obuv. Kvalitné a profesionálne gumové podošvy, PU, EVA a kombinované podošvy Vám v profesionálnom prevedení zaistíme vďaka nášmu špecializovanému kompletnému vývoju. Pri ...

RESTDAY: Dovoz, vývoz, veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava: - opravy lezečiek (všetkých značiek) - opravy trekových topánok (všetkých značiek) -športový tovar v horolezeckej a outdoorovej oblasti:

Veľkoobchodné sklad, internetový obchod, predaj, eshop, eshop: -bytový textil: -povlečení, prestieradlá -záclony -deky -ručníky -ubrusy. predajne: -Otrokovice, nám. 3. mája 1605 tel .: 577158128 -Zlín, Školská 203 tel .: 577225382 -Zlín, Kvítková 4122-4 tel .: 577222528 -Kroměříž, Vodné 84 tel.:573330619 ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pracovný ochranné pomôcky OOPP, pracovných ochranných pomôcok -pracovný obuvou a zdravotné bielej obuvi -pracovný odevy -pracovný odevov aj na zákazku -pracovný biele odevy zdravotné -zimní odevy a obuv -výrobky firmy 3M: -respirátory -masky -Filtre -ochrana sluchu a zraku -doplnkové ...

Ste čalúnik alebo vyrábate obuv? Potom by sme Vám radi predstavili spoločnosť MONIS, spol. s r.o. Naša firma má dlhoročnú tradíciu na trhu a dodáva široké spektrum nití vhodných na výrobu obuvi a pre čalúnikov. Ak hľadáte spoľahlivého dodávateľa nití, neváhajte sa na nás obrátiť. Budeme sa tešiť na prípadnú spoluprácu.

Sústreďujeme sa na výrobu a predaj kožených topánok na leto i zimu. Dodávame kvalitná obuv z českej prírodnej kože a podľa vlastných návrhov. Devízou našich topánok je štýlovosť, funkčnosť a odolnosť.

Predaj, internetový obchod, e-shop: - metráž, metrový textil - výstuhy a výplne - ihly, nite, gumy - zipsy - reflexné prvky - galantéria

Výroba, predaj: -OOPP - osobné ochranné pracovné pomôcky: -obuvi -pracovné odevy, textil -okuliare -pracovné rukavice -drogéria.

Veľkoobchod, maloobchod svadobných šiat. Dovozca značkových svadobných šiat Jola Moda pre ČR, SR, Balkan. Predávame šaty za cenu požičovného,

Požičovňa, požičiavanie: -spoločenské šaty, odevy -svadobné šaty -šaty pre družičky -chlapčenské obleky, vesty, košele -doplnky: -peleríny, kabeky, bižutéria -karnevalové masky.

Internetový obchod, eshop s vybavením pre outdoor turistiku a horolezectvo. Obchodné zastúpenie pre SR: -trekingová obuv Planika. Eshop, internetový predaj: -stany, spacáky, batohy, karimatky, čelovky, trekkingová obuv, outdoorové oblečenie, turistický riad, trekové palice, snežnice mačky -vodácke potreby. Výroba a opravy ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál: -Skrutky, skrutky, matice, klince, podložky, nity ... -nerezový spojovací materiál -kotevní a upevňovacia technika -brusný, rezný materiál -silikony, tmely, peny, lepidlá -vrtáky -Ochranné pracovné pomôcky OOPP -drobné náradia.

Internetový obchod: - dámske, pánske kožené opasky

Výhradný dovozca anglickej vlasovej a dekoratívnej kozmetiky, čistiacich prostriedkov a autokozmetiky. INTERNETOVÝ OBCHOD, eshop, eshop, eObchod, eObchod: -potravinářská chémia -Autokozmetika -vlasová a pleťová kozmetika -drogerie -dekorativní kozmetika -dezinfekční prípravky -mycí prostriedky -Čističe prostriedky -Čističe ...

Maloobchod, predávame: -oblečenie pre dojčatá a malé deti - potreby pre dojčatá - hračky pre dojčatá - zábavnú pyrotechniku.

Internetový obchod, e-shop, e-shop. Výroba, veľkoobchod kožené galantérie: -aktovky -kabelky -batôžky -peňaženky a dokladovky -etue a puzdrá.

Eshop Lovelygirl. Priamy dovoz, veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - talianskeho spodného prádla Lovelygirl, Slight, EMY Bimba, Gasoline - poľského pánskej spodnej bielizne - Cornette, - bezšvového talianskeho spodného prádla Intimidea.

Studio zdravého spánku. Maloobchod, predaj: - spálne a postele z masívu + čalúnené - rošty do postelí + pre dlhodobo ležiace a vysoká nosnosť do 180 kg - matrace -výroba na mieru, ortopedické - bytový textil - obliečky, uteráky, osušky - spodná, nočné prádlo - koberce, PVC - záclony a závesy / šijeme na mieru / - thermo bielizeň / od ...

Výroba: -dlahy vákuové, extenzné a vyslobodzovacie -vákuové matrace -nosidlá zvinovacie, skladacie, dekontaminačné -podvesy -transportné plachty -patologické vaky -zdravotnícke batohy a tašky Vysokofrekvenčné zváranie.

Veľkoobchod, maloobchod, eshop: -obuvi - dámske, pánske, detské -Prestige -kopačky, tenisky -papuče -ortopedické prezuvky -gumáky -pracovná, rybárska, poľovnícka obuv.

Kožená galantéria. Maloobchod, predaj, eshop: - dámske kožené kabelky a pánske tašky - kožené peňaženky - dámske, pánske - opasky z kože - batohy, obličky z kože, syntetiky.