Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Internetový predaj, eshop, maloobchod: - dámske oblečenie: - tričká, blúzky, košele, tuniky, topy - nohavice, legíny, tepláky - šaty - kabáty, bundy - spodná bielizeň - plavky - pánske oblečenie: - košele, tričká, mikiny, svetre - tepláky, kraťasy - bundy, kabáty - spodná bielizeň - doplnky - čiapky, ...

Veľkoobchod, sklad: -Dámske, pánske, westernová obuv.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: -ochranných pracovných odevov, odevy: -bundy, kombinézy, vesty, plášte TYVEK, košele, tričká, zástery -pracovný obuvi, obuvou -pracovný rukavice -froté uteráky -Ochranné pracovné pomôcky: -zátky, slúchadlá, respirátory, masky, polomasky, okuliare, štíty. Spracovanie, realizácia, ...

Eshop, predaj: - pracovné rukavice - pracovné odevy.

Predajňa obuvi, e-shop - dámska obuv - pánska obuv. Kamenné obchody, internetový obchod, veľkoobchod: - motocyklová obuv, prilby Schuberth, motocyklové oblečenie, bundy, rukavice, nohavice, doplnky.

Vývoj, výroba: - obuvnícke komponenty - obuvnícka kopytá - podpätky - podošvy

Spoločnosť H + M Zlín a.s. sa zaoberá odborným predajom a servisom profesionálnej zváracej techniky preverených značiek. V našom sortimente nájdete zváračky MIG / MAG, zváracie systém CoWelder, plazmové rezačky, horáky aj redukčné ventily. Medzi naše ďalšie aktivity patrí výstavba bytových a rodinných domov, inžinierskych sietí, priemyselných hál ...

Interiérové vybavenie bytov, domov, penziónov, hotelov - podlahovinami, tieniace technikou, závesnými systémy vrátane dodávok záclon, závesov - všetko v koordinovaných radoch. Do hotelov a penziónov dodáme tiež posteľné obliečky, prikrývky, uteráky a ostatné spotrebný tovar. Šitie záclon, závesov.

Veľkoobchod, priamy dovoz, import, distribúcia, predaj: -osobné ochranné pracovné prostriedky -pracovný, ochranné rukavice -respirátory, respirátorov 3M -autorizovaný distribútor 3M -chrániče, chráničov sluchu a zraku -pracovný obuvi a odevov.

Sme výrobná a obchodná firma so zameraním na ochranu zdravia a života človeka. Predávame prostriedky osobnej ochrany, sortiment pre hasičov, armádu a políciu. Ponúkame servis aj odborné poradenstvo v oblasti riešenia a realizácie osobnej bezpečnosti. Zastupujeme nemeckú firmu MSA AUER - výrobca špeciálnych prostriedkov ochrany dýchacích ciest, ...

predaj: - pánska móda známych českých a zahraničných značiek - luxusné pánske obleky za priaznivé ceny - kvalitné separátne saká - nohavice, kabáty, bundy, košele, pola, tričká, jeansy, svetre, topánky, opasky, kravaty a ďalšie doplnky.

Už vyše 14 rokov pôsobíme na slovenskom trhu ako špecialisti v oblasti plachiet, technických tkanín, sietí a nožnicových stanov. Roky skúseností zdokonalili nielen výber materiálov, ktoré ponúkame, ale aj technológie, ktoré využívame pri realizácii zákaziek našich klientov. Naše produkty môžete zakúpiť v našom eshope www.mikel.cz aj v kamennej ...

Internetový obchod, predaj: -obuv -Ochranné pracovné odevy -pracovný rukavice -drogistické tovar pre podniky. Šitie na zákazku.

papiernictvo - predaj školských a kancelárskych potrieb. galantéria - predaj obliečky, uteráky, utierky, termobielizeň, ponožky, detské a dojčenské tovar. colné služby - predloženie colných dokladov.

Výrobca obuvníckych komponentov. Vlastná výroba foriem. Vlastné CNC-centrum a zlieváreň. Sme schopní produkovať až tisíce párov denne.

Firma MORAVIA PLAST je známym výrobcom obuvi zdravotné ľahké pracovné a plážové na obuvníckom trhu. K obuvi vyrábame aj PU podrážky do vlastnej výroby obuvi, ale vyvážame aj do zahraničia. Zameriavame sa aj na výrobu ochranných textilných návlekov a antistatických návlekov na topánky, pre priemysel, nemocnice, verejné priestory. Užívame len ...

Maloobchodná predajňa: - bytový textil.

Maloobchod, predaj: -bytový textil: -povlečení, prestieradlá -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Maloobchod, predaj: -bytový textil: -povlečení, prestieradlá -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Internetový obchod, eshop, maloobchodná predajňa: - detská obuv, topánky pre deti. Reklamácia, výmena tovaru z E-shopu.

Eshop, maloobchod, predaj: - skate, street, fashion oblečenie - dámske, pánske - longboardy, paddleboard - cyklodoplnkov - doplnky - slnečné okuliare, opasky, kabelky, čiapky, šiltovky - batohy - snowboardy, viazania, helmy a topánky na snowboard.

Výroba, predaj, maloobchod, veľkoobchod: -korkové obuvi Leon Shoes -zdravotní a ortopedickej obuvi -Dámske, pánske a detská obuv. Výroba na objednávku -Individuálne výroba našej obuvi pre špecifické zákazníkov (i jednotlivci).

Sedlárstvo, brašnářství, výroba, renovácie, e-shop: - sedla historických motocyklov - brašne, motobrašny

E-shop: - dojčenské a detské bio oblečenie - ručne šité kožené topánočky v 100% biokvalite.