Developerská činnosť zahŕňa nákup pozemkov pre výstavbu a následný predaj či prenájom nehnuteľností, realizáciu domov aj drevodomov na kľúč, finančné a nákladové štúdie, projektovú dokumentáciu a stavebné povolenie, výber dodávateľov a riadenie stavby.

Developerská a investičná spoločnosť - multifunkčné, komerčné a rezidenčné projekty - regenerácia priemyselných lokalít - výstavba na zelenej lúke.

Služby: -developerská činnosť Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonštrukcia

Služby: - developerská činnosť - bytová výstavba

Služby: - prenájom skladov Developerská činnosť.

Zaoberáme sa predajom a realizáciou developerských projektov. Zaisťujeme tiež financovanie.

Stavebná spoločnosť - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - developerská činnosť.

Služby: - realitná a developerská činnosť - výstavba a predaj rodinných domov

Služby: -developerská činnosť -architektonická tvorba

Developerská a realitná spoločnosť.

Služby: -developerská činnosť -prenájom kancelárií -predaj pozemkov

Vykonávame kompletné projekty v oblasti architektúry, stavebníctva, automatizačnej techniky a zobrazovacích systémov pre komerčné a domáce priestory od projekcie až po realizáciu. Predávame široký sortiment moderného, klasického a Art deco nábytku, LED aj klasických závesných a zápustných svietidiel do interiéru aj exteriéru od popredných ...

Predaj bytov. Inžinierska činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Projekčný a architektonický ateliér. Architektonické štúdie a návrhy (architekti). Projekčná činnosť (stavební inžinieri). Vizualizácia a animácia stavieb. Developerské projekty. Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť. Stavebný a autorský dozor.

Poskytujeme developerské, stavebné a projektovo-inžinierske služby so zameraním na rekonštrukciu a modernizáciu bytov a priemyselných objektov.

Developerské projekty. Rekonštrukcia: - historické budovy v Prahe. Realizácia, výstavba: - novostavby v Prahe - nové byty a rodinné domy mimo Prahy. Správa a údržba nehnuteľností. Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj a prenájom nehnuteľností: - byty - rodinné domy - kancelárske priestory - obchodné, skladové ...