Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Všetko pre stolárov, stavebníkov, nábytkárov a kutilov. Predávame OSB, palubovky, kuchynské dvierka, lamino, rezivo, nábytkové kovanie, drôtený program, lišty, drevotriesky, drevoobrábacie stroje a náradie. Predávame aj dvere, drezy, schodisko, parapety atď.

Výroba: -dodavatel betónových stavebných a okrasných prvkov pre komplexné poňatie vonkajšie a záhradnej architektúry.

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

Stavebná firma MISAD - Miroslav Kubeš vykonáva kompletné stavebné práce. Zameriavame sa na opravy a rekonštrukcie domov, bytov a panelákov, zateplenie, opravy kúpeľní, montáž sadrokartónu, opravy striech a mnoho ďalších stavebných prác. Sídlime v obci Lišov, okres České Budějovice. Stavebná činnosť, práce: - rekonštrukcia, stavebné úpravy ...

Naša spoločnosť FINÁL CB s.r.o. sa zaoberá: - čistením odpadov WC, spŕch, umývadiel, drezov, podlahových vpustí pod. - údržbou a opravami kanalizácií, odpadov a potrubie (možno aj TV kamerou). Havarijné službu prevádzkujeme NON-STOP. Naše služby: - preventívne čistenie splaškovej a dažďovej kanalizácie - kontroly a revízie potrubí ...

Rýdzo česká spoločnosť IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. sa zaoberá výstavbou administratívnych budov a občianskych stavieb (jedálne, škôlky, školy). Ďalej revitalizáciou a rekonštrukciami murovaných a panelových bytových domov. Sídlime v Prahe a Českých Budějoviciach, pôsobíme teda v Stredočeskom a Juhočeskom kraji a predovšetkým v Prahe. V našich ...

Spoločnosť Pertica CR, s.r.o. sa zaoberá činnosťou v oblasti zememeračských prác. Pôsobí na území Juhočeského kraja. Naše služby: - geometrické plány - poradenstvo v KN - vytyčovanie vlastníckych hraníc - zameriavanie stavieb.

Naša spoločnosť ELMOT, v.o.s. sa zaoberá predajom, opravami a záručným servisom všetok elektrospotrebičov pre domácnosti. Pôsobíme v Juhočeskom, Budějovickom kraji a okrese České Budějovice. Opravy, predaj a servis - elektrické bojlery - elektromotorov (možnosť i previnutie) - frekvenčných meničov - kalových čerpadiel - kachlí ...

Maloobchod, predaj: - eshop a výdajňa tovaru - kancelársky, školský nábytok - kancelárske, školské stoličky a kreslá - kovový nábytok - trezorové a archívne skrine, regály - jedálenské stoly a stoličky - sedací nábytok - koberce, žalúzie, paravány.

Predaj, servis: -výhradní distribútor anglických stavebných strojov, mobilných kompresorov, vŕtacích lomových súprav JCB, INGERSOLL-RAND -náhradná diely.

Zámočníctvo, zákazková kovovýroba. Výroba, predaj, e-shop - vráta, ploty, brány.

developerská činnosť - výstavba, predaj rodinných a bytových domov.

Predaj, e-shop - ložiská - náradie - čističe, odmasťovače. služby - dovoz ložísk.

Geodetická a projekčná činnosť - projektovanie pozemkových úprav - vyhotovenie geometrických plánov.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - nebytová výstavba - inžinierske stavby - priemyselné stavby.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcie bytových jadier - zatepľovanie - murárske práce - votavů - zemné práce.

Dodávka, predaj, servis - stroje a príslušenstvo pre zváranie plastov Herz GMBH - ručné prístroje značiek Herz, Bak, Dohle a ďalšie.

služby - developerská činnosť - realitná činnosť - stavebná činnosť.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárne - tepelné čerpadlá - LED osvetlenie - zabezpečovacie systémy. činnosť - elektroinštalácie.

činnosť - elektroinštalácia - elektromontáže - elektronické zabezpečovacie systémy - bleskozvody - kamerové systémy.

Stolárstvo, výroba: - postele - skrine - kuchyne - kancelársky nábytok - dvere, okná

Predaj, servis - zvárací technika - náradie - brusivo - ochranné pomôcky.

E-shop - stavebniny, stavebný materiál - izolácia - sadrokartóny - stavebná chémia - betónové výrobky - tehly - strešné krytiny - obklady, dlažby - dvere, zárubne.

predaj: - murovacie malty - sanačné omietky - vápenné omietky - trasvápenné sanačné omietky - vápenná spojiva, nátery