Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Lukáš Smékal ponúka svojim zákazníkom širokú škálu stavebných prác. Zameriavame sa na rekonštrukcie domov, bytov, kúpeľní, zatepľovanie domov, termofasády, obklady a dlažby, zemné práce a ďalšie stavebné činnosti. Nájdete nás na adrese Generála Svobodu 1219, Uničov, okres Olomouc. Stavebná činnosť, práce: - rodinné domy - rekonštrukcie ...

Sme špecialistami na výškové práce Olomouc. Vykonávame všetky práce vo výškach, nátery a opravy fasád a oceľových konštrukcií, rizikové výrub, výškové umývanie, odstraňovanie snehu. Využite na výškové práce Olomouc našich odborníkov.

Strojárenská výroba: - stroje - technologické zariadenie - oceľové konštrukcie. Výroba: - drviče, triediče kameniva - pasové dopravníky - elevátory - násypky.

Výroba: -veľkoplošné viacvrstvové dosky. -viacvrstvové masívne dosky (SWP). -podlahové panely. -komponenty NOVATOP. -debniace dosky. -drevené brikety. Sušiarne, sklad reziva: Plumlov 49 Tel.: 582393571

Revízie a opravy telocvičného náradia a zariadení: - telocvične, detské ihriská, športoviská a fitcentra - výroba a montáž športového náradia, herných prvkov na detské ihriská - služby súdneho znalca v oblasti športu - dodanie a kladenie gumové gumy - bazár športového náradia - zámočníctvo - povrchy z gumy, pieskovisko - čistenie ...

Výroba: - celosklenené dvere - posuvné systémy - kovania.

Zaoberáme sa stavebnými opravami a rekonštrukciami budov a bytov. Kontrolou a koordináciou realizačných procesov. Priemyselným čistením. Novo ponúkame INŠPEKCIU Nehnuteľností NEMOPAS.

Spoločnosť DOKA-IZOL spol. s r.o.se ako už napovedá jej názov plne venuje problematike tepelných a zvukových izolácií. Vykonávame zateplenie šikmých striech, podláh, stropných konštrukcií a tiež stien a dvojplášťových striech. Ďalej medzi naše služby patrí termovízne snímkovanie budov a následné vypracovanie tepelno technického auditu, montáž ...

Elektro Tomáš Bureš zo Šternberka sa zameriava na maloobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Pokiaľ potrebujete nový luster alebo iné svietidlo do vášho interiéru, navštívte našu predajňu, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky svietidiel do kuchyne, kúpeľne, obývačky i detskej izby. Predávame aj žiarovky, vypínače alebo batérie.

Predaj ponorných čerpadiel a domácich vodární

Predaj strešných krytín, poradenstvo. Internetový katalóg strešných krytín a strešných materiálov. Publikácie informácií a noviniek zo sveta striech a stavebníctvo.

predaj podlahových krytín - laminátové, vinylové, PVC, dyhované, bambusové podlahy, umelý trávnik apod

Výstavba drevostavieb, rekreačných stavieb, kanadských domov i tesárskymi prácami. Drevostavby sú realizované kompletne, teda aj s návrhmi a projekciou a financovaním. Pracujeme na území celej Slovenskej republiky, aj na slovenskom a v okolitých štátoch. Sme spoľahlivá firma s precízne a rýchlo odvedenú prácu.

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

Obrábanie a zámočníctvo zvarence, výpalky a rezanie stavba stroj, strojných častí modernizácia a prestavba strojov

Spoločnosť UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouca sa špecializuje na stropné chladenie a kúrenie, podlahové a stenové vykurovanie.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.